De Adrian Ilie,

”Trec peste ipocrizie că în trei ani de zile şi jumătate puteau să rezolve lucrurile acestea şi nu au făcut decât să le agraveze, e clar că acum este o glumă politică ce vor ei să facă, un exerciţiu de comunicare”, a declarat Dan Barna.

Liderul USR susține că, dacă social-democrații sunt sinceri în dorința de a elimina pensiile speciale, ar trebui să pună în dezbatere cele două proiecte de lege ale USR care se referă la acewst subiect: cel prin care sunt eliminate pensiile demnitarilor şi cel prin care sunt plafonate pensiile magistraţilor şi militarilor.

Spun asta pentru că raport are celălalt proiect, al celor de la PNL, care elimină şi pensiile magistraţilor şi pensiile militarilor şi care va face de fapt proiectul neconstituţional. De asta spun că este de fapt o joacă şi o bătaie de joc faţă de cetăţeni. Ei ştiu precis că dacă acel proiect va fi adoptat, va fi foarte simplu contestat la CCR, se va respinge şi de fapt nu se va elimina nicio pensie şi nu va fi decât încă o prosteală la adresa cetăţenilor.

Dan Barna, președinte USR

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că partidul va solicita, oficial, convocarea unei sesiuni extraordinare a Legislativului, pentru pensiile speciale, pentru a da posibilitatea liberalilor să pună în aplicare dublarea alocaţiilor pentru copii.

„Am propus colegilor din PSD convocarea sesiunii extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale. PNL și-a demonstrat incapacitatea și în privința guvernării, și a respectării promisiunilor. Știu doar să mintă! Noi ne asumam eliminarea pensiilor speciale și o vom face! Să vedem dacă liberalii se vor întoarce din vacanță sau vor da iar vina pe alții”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 

Ciolacu a precizat că decizia a fost luată după ce liberalii au anunţat că nu pot dubla alocaţiile pentru că nu sunt bani, din cauta pensiilor speciale.

Săptămâna trecută, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, le cerea celor de la PSD să vină mai repede la muncă, în Parlament, pentru a vota eliminarea pensiilor speciale, pentru a se putea plăti alocaţiile pentru copii mărite, conform legii PSD.

Premierul Ludovic Orban anunţa, însă, după o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, că dublarea alocaţiilor se va amâna până în vară, la rectificarea bugetară.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși