De Răzvan Mihalașcu,

Sentinţa instanței nu este definitivă, relatează Mediafax.

„Revocă măsura arestării preventive sub puterea căreia se află inculpatul Cămârzan Dan Cristian, deţinut în Arestul IPJ Braşov în baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Braşov. Admite solicitarea formulată de Ministerul Public Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi în consecinţă (…) dispune internarea medicală provizorie a inculpatului, dispune comunicarea prezentelor dispoziţii administraţiei locului de deţinere şi Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Braşov. După rămânerea definitivă a prezentelor dispoziţii, dispune transferul de îndată al inculpatului în unitatea medicală de specialitate stabilită de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Braşov”, se arată în decizie.

Hotărârea instanței poate fi contestată în termen de cinci zile de la pronunțare.

Afaceristul brașovean Dan Cămârzan a fost arestat pe 7 mai, fiind acuzat că și-a ucis bunica. În 2018, fosta lui soție a cerut ordin de protecție, afirmând atunci că Dan Cămârzan consuma substanțe halucinogene.

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea
Recomandări

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea

 

Din referatul de arestare întocmit de procurori reiese că Dan Cămârzan și-ar fi omorât bunica în locuința în care locuiau împreună.

Din referatul de arestare întocmit de procurori la momentul arestării preventive reiese că bărbatul şi-ar fi omorât bunica în locuinţa în care locuiau împreună.

Surse judiciare au declarat atunci, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul şi-ar fi sugrumat bunica, dar cauza exactă a morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

Potrivit Mediafax, Dan Cămârzan este unul dintre cei mai bogaţi români, fiind în inclus în Topul Forbes. În 2010, antreprenorul din Brașov cu afaceri în IT și imobiliare avea o avere estimată la aproape 30 de milioane de euro.

Citeşte şi:

„Le-am spus că sunt ținută cu forța și nu au făcut nimic”. Traficată la 16 ani în Caracal și apoi violată, victima povestește cum polițiștii „m-au făcut curvă și mi-au zis «da’ ce, ție nu ți-a plăcut?»”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre