MENIU CAUTĂ

UPDATE: Dan Ciotoi are coaste rupte și numeroase răni. Artistul s-a răsturnat cu mașina în județul Brăila

Distribuie

Dan Ciotoi a fost implicat într-un accident în județul Brăila. În drum spre litoral, artistul s-a răsturnat cu mașina scăpată de sub control, cel mai probabil, din cauza gropilor din asfalt. Solistul formației „Generic” a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE 14:54: Dan Ciotoi a fost internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Brăila. Starea de sănătate a artistului, care s-a răsturnat cu mașina, este atent supravegheată de medici.

„S-a prezentat cu un politraumatism prin accident rutier și fiind numeroase plăgi de membre s-a decis să fie internat la Chirurgie Plastică: traumatism cranio-facial, cu CT normal, fără probleme de conștiență, fără probleme neurologice, fracturi costale prin traumatism toracic. Este ținut sub supraveghere în sectorul de Terapie Intensivă de la Chirurgie Plastică””, a declarat, pentru Libertatea, dr. Alina Neacșu, director medical al Spitalului Județean Brăila.


Accidentul a avut loc pe drumul comunal 16, între localitățile Viziru și Tufești, județul Brăila. Artistul Dan Ciotoi, care se afla la volan, nu a mai putut controla mașina, care s-a răsturnat într-un șanț, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

Dan Ciotoi a fost implicat într-un accident în județul Brăila. Ce spun medicii despre starea de sănătatea a artistului

Solistul formației Generic a fost transport la spital, alături de o altă persoană aflată în autoturismul răsturnat. Medicii spun că starea artistului din Dâmbovița, în vârstă de 61 de ani, nu este una gravă. Pasagerul nu s-a ales cu răni, ci doar cu o sperietură groaznică.

Potrivit sursei citate, Dan Ciotoi venea dinspre zona Moldovei și se îndrepta spre litoral. În autoturism, polițiștii au descoperit și orga folosită de artist în concerte. Solistul a circulat pe DC 16 Viziru – Tufești pentru că drumul, care face legătura între localitățile Viziru și Cuza Vodă este închis pentru lucrări.

Polițiștii au întocmit, în acest caz, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Obiectiv Vocea Brăilei


Citește și Transformarea uimitoare a lui Florin Birică, primul câștigător ”Dansez pentru tine”. Cum arată acum partenerul Andrei


 

Citește mai multe despre dan ciotoi, Accident și Brăila pe Libertatea.

Comentarii