MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 14:50

Dan Nica (PSD Galați) cere convocarea de urgență a CEx PSD

Distribuie

Președintele PSD Galați, Dan Nica, cere convocarea de urgență a CEx PSD. Acesta spune că orice zi de întârziere în convocarea CExN al PSD nu poate fi decât nocivă pentru evoluţia viitoare a partidului.

”Cred că PSD se află într-o situaţie deosebită datorită unor probleme de natură internă pe care doar noi putem să ni le rezolvăm. Consider că aceste probleme se datorează unor carenţe de comunicare internă, dar şi unor influenţe exterioare interesate. Din aceste motive consider că orice zi de întârziere în convocarea CExN al PSD nu poate fi decât nocivă pentru evoluţia viitoare a partidului. Colegii mei de partid mi-au transmis că trebuie să rezolvăm urgent toate problemele noastre interne, iar atmosfera din partid să revină la echilibru şi calm aşa cum este normal”, a declarat Nica, într-un comunicat.

Zilele acestea, Dan Nica a avut mai multe întâlniri cu membrii PSD Galați.

Și Gabriela Firea cere convocarea de urgență a Comitetului Executiv Național al PSD, pentru a tranșa criza politică. Primarul General al Capitalei afirmă că orice soluție va reieși din dezbaterea CexN va fi mai utilă pentru țara decât instabilitatea actuală. Reacția primarului Capitalei vine la scurt timp după ce alți doi social-democrați, Cătălin Rădulescu și Dumitru Buzatu, au cerut întrunirea de urgenţă a Consiliul Executiv al PSD. Rădulescu spune că va cere retragerea sprijinului politic pentru echipa formată din colegii noştrii Tudose -Ciolacu, pentru afectarea imaginii partidului, în rândul electoratului PSD.

Loading...
Comentarii