Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Dana Patriciu nu renunţă la avere! Chiar dacă încă nu şi-a îngropat soţul, nevestei magnatului îi stă gândul tot la banii acestuia, pe care îi cere în procesul de partaj

Dana Patriciu nu renunţă la avere! Chiar dacă încă nu şi-a îngropat soţul, nevestei magnatului îi stă gândul tot la banii acestuia, pe care îi cere în procesul de partaj

Cu doar două zile înainte de a-l îngropa, nevasta lui Dinu Patriciu şi-a trimis avocaţii la Judecătoria Buftea, acolo unde juriştii s-au confruntat cu apărătorii defunctului. Deşi ar fi avut posibilitatea să renunţe la proces şi să aştepte deschiderea testamentului lăsat de omul de afaceri, consoarta de care acesta nu s-a putut despărţi legal înainte de a trece la cele veşnice şi-a mandatat apărătorii să continue demersurile de împărţire a averii agoniste în timpul căsniciei cu Dinu, chiar dacă are de plătit în continuare sume uriaşe drept taxe de timbru, care în total se ridică la peste 17 milioane de euro. Dosarul se va relua în octombrie Înainte ca magistraţii să poată trece mai departe, la dosarul de la Judecătoria Buftea (Ilfov) ar trebui să ajungă şi o copie a certificatul de deces al omului de afaceri pentru ca instanţa să decidă dacă mai păstrează cazul pe rol sau nu. În lipsa acestui act, judecătorii au hotărât să amâne procesul, urmând ca dezbaterile să fie reluate la începutul lunii octombrie. Nevasta nu e singura care aşteaptă să primească bani din agoniseala lui Patriciu. De avere se interesează şi executorii judecătoreşti, care încearcă să recupereze datorii restante de zeci de milioane de euro.

De Dan Băcan,

Casa nu se mai vinde

Domeniul de milioane de euro al familiei Patriciu de la Siliştea Snagovului (Ilfov) nu va mai fi scos la licitaţie. Ca urmare a morţii omului de afaceri, executorii au suspendat procedura de vânzare a vilei, până când se va lămuri problema moştenirii.
“Executarea e suspendată de drept, până la acceptarea moştenirii sau până când se va numi un curator al succesiunii. Ulterior, procedurile vor fi reluate”, a declarat pentru Libertatea executorul Ionuţ-Octavian Sandu.

Se fac pregătiri la mormântul din Bellu

Ieri a fost agitaţie mare la mormântul tatălui lui Dinu Patriciu din Cimitirul Bellu, din Capitală. Câţiva martori aflaţi la faţa locului au declarat, în exclusivitate pentru Libertatea, că groparii au scos din criptă rămăşiţele prof. dr. ing. Valeriu Patriciu pentru a pune acolo sicriul în care va fi adus trupul omului de afaceri.
Se pare că familia lui Dinu Patriciu a cerut Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane măsuri de siguranţă speciale la înmormântare şi, în plus, deja există bodyguarzii care păzesc cavoul. Înmormântarea va avea loc cel mai probabil peste trei zile. (Delia Chilianu)

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close