MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 18:33 , de Valentina Postelnicu

VIDEO. Dăncilă, despre demisie: „Nu am niciun motiv să fac un pas înapoi, pe mâinile cui să lăsăm această țară?”

Distribuie

Mesajul premierului Dăncilă către Opoziție: Nu am niciun motiv să fac un pas înapoi, pe mâinile cui să las această țară?”, a spus premierul, vineri, la Mamaia, unde a participat la Școala de Vară a Femeilor PSD. Ea a dat asigurări că își va duce mandatul la final, dacă va avea susținerea partidului și a coaliției de guvernare. 

'Am puterea, am determinarea, am o echipă alături, am conducerea partidului alături de mine, sunt susținută de coaliția de guvernare PSD-ALDE, nu am niciun motiv să fac un pas înapoi', a spus Viorica Dăncilă, despre viitorul în fruntea Guvernului.

Ea a continuat: 'Și apoi, îmi mai pun o întrebare: Pe mâinile cui să las această țară?'

Şefa Executivului a transmis un mesaj Opoziţiei: „Dragi colegi din Opoziţie, câştigaţi încrederea românilor, iar încrederea românilor se câştigă prin proiecte, nu prin jigniri”.

' Dacă credeți că puteți să obțineți guvernarea prin mijloace nedemocratice, vă înșelați!', a mai spus șefa Executivului.

Social-democrații descind, în acest weekend, pe litoral, pentru a discuta despre remanierea Guvernului, suspendarea președintelui Klaus Iohannis, un posibil miting al social-democraților, dar și tensiunile interne din partid, în urma conflictului Gabriela Firea – Carmen Dan, provocat de deciziile luate în cazul incidentelor de la protestul Diasporei din 10 august.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii