MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 18:33 , de Valentina Postelnicu

VIDEO. Dăncilă, despre demisie: „Nu am niciun motiv să fac un pas înapoi, pe mâinile cui să lăsăm această țară?”

Distribuie

Mesajul premierului Dăncilă către Opoziție: Nu am niciun motiv să fac un pas înapoi, pe mâinile cui să las această țară?”, a spus premierul, vineri, la Mamaia, unde a participat la Școala de Vară a Femeilor PSD. Ea a dat asigurări că își va duce mandatul la final, dacă va avea susținerea partidului și a coaliției de guvernare. 

'Am puterea, am determinarea, am o echipă alături, am conducerea partidului alături de mine, sunt susținută de coaliția de guvernare PSD-ALDE, nu am niciun motiv să fac un pas înapoi', a spus Viorica Dăncilă, despre viitorul în fruntea Guvernului.

Ea a continuat: 'Și apoi, îmi mai pun o întrebare: Pe mâinile cui să las această țară?'

Şefa Executivului a transmis un mesaj Opoziţiei: „Dragi colegi din Opoziţie, câştigaţi încrederea românilor, iar încrederea românilor se câştigă prin proiecte, nu prin jigniri”.

' Dacă credeți că puteți să obțineți guvernarea prin mijloace nedemocratice, vă înșelați!', a mai spus șefa Executivului.

Social-democrații descind, în acest weekend, pe litoral, pentru a discuta despre remanierea Guvernului, suspendarea președintelui Klaus Iohannis, un posibil miting al social-democraților, dar și tensiunile interne din partid, în urma conflictului Gabriela Firea – Carmen Dan, provocat de deciziile luate în cazul incidentelor de la protestul Diasporei din 10 august.

Comentarii