Mergi direct la conținut »
Declarația lui Cristian Boureanu după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare. "M-am abținut destul de mult"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Declarația lui Cristian Boureanu după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare. "M-am abținut destul de mult"

Declarația lui Cristian Boureanu după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare. „M-am abținut destul de mult”

Cristian Boureanu a făcut primele sale declarații după ce a fost condamnat la un an și 9 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj.

De Dana Aramă,

Cristian Boureanu a fost condamnat, joi, de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la o pedeapsă de un an şi 9 luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj. El mai are de făcut și 90 de zile în folosul comunității. Iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a fost condamnată de instanţă la o amendă penală în cuantum de 2.000 lei.

Cristian Boureanu a făcut declarații după ce s-a aflat despre condamnarea sa.

„Din ce ştiu eu justiţia nu este despre dreptate… Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt acasă alături de familia mea. Cine a vrut să vadă probele a avut ocazia să vină în sala de judecată, dar nu au prezentat interes. Avocatul meu aşa a considerat (n.r. să fie achitat), nu am ce să comentez mai ales că nu există nici motivarea instanţei.

Aş vrea să spun un singur lucru, m-am abţinut destul de mult: Un poliţist care-şi rupe epoleţii şi spune că i le-a rupt un cetăţean, este o pată, un scuipat pe obrazul instituţiilor statului român şi în special al Poliţiei Române. Şi dacă la celelalte chestiuni aşteptăm motivaţia, se vede din toate filmele şi au reţinut ambele instanţe, că se pare că poliţistul Andrei Ovidiu s-a dus şi şi-a rupt singur epoleţii pe care i-a dat Poliţia Română şi uniforma.

Pentru că eram în cătuşe şi uniforma era perfectă şi aşa s-au desfăşurat toate evenimentele. Au trecut doi ani, nu a interesat pe nimeni, domnul Andrei Ovidiu lucrează cu cetăţenii”, a spus Cristian Boureanu, potrivit spynews.ro.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Pe 9 iunie 2017, în jurul orelor 01:30, maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei de un echipaj de poliţie rutieră. Potrivit procurorilor, Boureanu „s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale”.

Close
Închide
  Close