Mergi direct la conținut »
Nicolas Maduro, după protestele violente din Venezuela: „Un grup restrâns al cărui plan a eșuat”. Guaido își îndeamnă susținătorii să iasă din nou în stradă
Ştiri Libertatea > Ştiri > Nicolas Maduro, după protestele violente din Venezuela: „Un grup restrâns al cărui plan a eșuat”. Guaido își îndeamnă susținătorii să iasă din nou în stradă

Nicolas Maduro, după protestele violente din Venezuela: „Un grup restrâns al cărui plan a eșuat”. Guaido își îndeamnă susținătorii să iasă din nou în stradă

Președintele venezuelean Nicolas Maduro a afirmat că protestele conduse de liderii opoziției au echivalat cu o lovitură de stat, despre care a spus că „a eșuat”. În acest timp, liderul opoziției îi îndeamnă pe protestatatari să iasă și azi pe stradă. 

De Dana Aramă,

„Vreau să vă felicit pentru atitudinea fermă, loială şi curajoasă cu care aţi condus înfrângerea grupului restrâns care a încercat să umple Venezuela cu violenţă. Planul lor a eșuat”, a spus Nicolas Maduro.

„Factorii din aripa dreaptă a partidului terorist Voinţa Populară au condus lovitura de stat”, a spus el, referindu-se la partidul politic al lui Juan Guaido și Leopoldo Lopez, liderii opoziției.

„Imperiul încearcă să atace şi să răstoarne un guvern legitim care să înrobească Venezuela. Vreau să felicit Înaltul Comandament Militar pentru curajul de a apăra pacea”, a mai afirmat Nicolas Maduro.

Acesta a declarat că baza militară La Carlota din capitala Caracas, unde au avut loc ciocniri violente marţi, nu a fost cucerită de cei care sprijină opoziţia, notează Mediafax.

Mai mult de 70 de persoane care au fost rănite în ciocnirile dintre forţele loiale şi protestatari ai regimului lui Nicolas Maduro au fost duşi la Centrul Medical Salud Chacao din Caracas. Dintre cei răniţi, 42 au fost răniţi cu gloanţe de cauciuc şi doi au fost trataţi pentru răni cauzate de împuşcături.


Citește și:

Gigi Becali vrea să se călugărească! Patronul FCSB, intervievat de fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, care a plâns în timpul dialogului

 
 
Close
Închide
  Close