MENIU CAUTĂ
20 Sep. 2013 10:44

DECLARAŢIE INCREDIBILĂ a bunicii lui Ionuţ, copilul omorât de maidanezi

Distribuie

Ionuţ şi Andrei se pare că se aflau cu bunica lor în parc, iar la un moment dat  s-au îndepărtat de aceasta şi au fost atacaţi de câini.
Andrei, copilul de şase ani, a fost adus înapoi în parc de un străin, preluat de la un agent de pază care l-a găsit speriat şi dezorientat, căutându-şi bunica. Ionuţ, cel de patru ani, fusese deja ucis de câinii agresivi.
Ulterior a început o poveste încâlcită în care nu s-a făcut lumină până acum, ba mai mult, lucrurile par să devină mai ciudate pe zi ce trece.
Din toată povestea, bunica şi părinţii suferă cel mai mult, deoarece şi-au pierdut îngeraşul. Totuşi, una dintre declaraţiile bătrânei, făcută la scurt timp după moartea lui Ionuţ, este INCREDIBILĂ:
Fratele lui e foarte speriat. Tot zice «Nu sunt de vină eu, nu sunt de vină eu». Părinţii sunt mulţumiţi că au scăpat măcar cu unul… Mi-au zis că nu mi-i mai dau mie, mi-a zis şi băiatul cuvinte grele”, spunea femeia, încă sub stare de şoc după cele întâmplate.

CITEŞTE ŞI

  • Imaginile care te vor bântui! Cum arată chistul hidatic, una dintre cele mai grave boli transmise de maidanezi – VIDEO ŞOCANT
  • Legea maidanezilor, contestată la Curtea Constituţională
  • L-au îngropat cu maşinuţele lui preferate
  • ÎNCĂ un NECAZ în familia COPILULUI UCIS DE CÂINI! Vezi ce s-a ÎNTÂMPLAT cu FRATELE LUI IONUŢ!
  • Fratele lui Ionuţ, băiatul ucis de maidanezi în Capitală, a povestit cum i-au sfâşiat câinii fratele
Comentarii
← Inchide