Mergi direct la conținut »
Declarații controversate făcute de fostul șef al Formulei 1: Michael Schumacher nu este cu noi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Declarații controversate făcute de fostul șef al Formulei 1: Michael Schumacher nu este cu noi

Fostul patron al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a vorbit despre Michael Schumacher în documentarul despre viața fostului mare pilot.

De Andreea Radu,

Declarațiile lui Bernie Ecclestone au dat naștere speculațiilor cu privire la starea de sănătate a lui Michael, potrivit dailystar.co.uk.

Într-un trailer al documentarului „Shumacher”, Bernie Ecclestone a spus despre fostul pilot următoarele cuvinte:

„Nu este cu noi în acest moment. Dar, când se va simți mai bine, va răspune tuturor întrebărilor”.

Declarația lui este ilustrată în film de către regizorii Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertoens printr-un cadru cu munții plini de zăpadă.

Potrivit presei din Germania, spusele fostului patron al Formulei 1 provoacă atât frică, cât și speranță cu privire la starea de sănătate a lui Shumacher.

Unul dintre cotidianele germane notează că declarația face clar faptul că accidentul de la schi a avut consecințe grave și încă îl afectează pe Schumacher, deși au trecut cinci ani de la incident. Aceeași declarație dă speranță că fostul campion la Formula 1 se recuperează cu succes.

De șapte ori campion al Formulei 1, Michael Schumacher se află într-o situație dificilă în prezent, după gravului accident suferit la schi pe 29 decembrie 2013, în urma căruia a rămas imobilizat.

Filmul documentar „Schumacher” a fost promovat la Festivalul Internațional de Film de la Cannes din luna mai și va apărea pe marele ecran în luna decembrie a acestui an.

Foto: EPA


FOTO | Corespondență Libertatea de la Bienala de Artă de la Veneția 2019: de la epava unui vas pe care au murit 1.000 de imigranți până la performance-ul de pe o plajă artificială, cu care Lituania a câștigat Leul de Aur


Close
Închide
  Close