MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Deputat PNL, după jefuirea reședinței ambasadorului din Pakistan: Domnule Dragnea, doamna Dan, hai să-i ajutăm pe jandarmi să facă bine lucrurile!

Distribuie

Deputat PNL, după jefuirea reședinței ambasadorului din Pakistan:” Domnule Dragnea, doamna Dan, hai să-i ajutăm pe jandarmi să facă bine lucrurile!”, a scris sâmbătăt liberalul Ovidiu Raețchi, pe pagina de Facebook. El mai arată că ministrul de Interne trebuie să înțeleagă că Jandarmeria e in situația de a-si perfectiona atributiile deja existente, nu de a primi sarcini si drepturi bizare precum cel de a desfasura anchete penale sau de a reprima manifestatiile fara restrictiile aplicabile in prezent.. 

”Faptul că reședința ambasadorului Pakistanului-obiectiv cu grad ridicat de risc-a fost jefuită fără că jandarmul din postul permanent de pază să aibă vreo reacție (să ne gândim ce se putea întâmplă în cazul unui atentat?) trebuie să-i clarifice definitiv doamnei Carmen Dan faptul că Jandarmeria e în situația de a-și perfecționa atribuțiile deja existențe, nu de a primi sarcini și drepturi bizare precum cel de a desfășura anchete penale sau de a reprimă manifestațiile fără restricțiile aplicabile în prezent. Domnule Dragnea, doamnă Dan, hai să-i ajutăm pe jandarmi să facă bine lucrurile pentru care s-au antrenat și pentru care au ales această armă-asigurare și restabilire”, a transmis Raețchi pe pagina de socializare.

Jandarmeria București a anunțat, sâmbătă, că două vile din Pipera au fost sparte, de Sărbători, cea a fostului fotbalist Gheorghe Hagi și a ambasadorului Pakistanului la București.

Autoritățile au menționat că, în baza protocoalelor încheiate se asigură paza obiectivului cu un post permanent, asigurat cu 1 jandarm, iar obiectivul este situat într-un complex de vile și se învecinează cu proprietăți private , vile cu 1,2 etaje.

În plus, jandarmul nu are vizibilitate și nu poate interveni decât la intrarea principală în obiectiv iar reședința nu are camere de supraveghere conectate la cabina jandarmului sau alt sistem de alarmă care să atragă atenția asupra faptului că se întâmplă ceva în interior. Pătrunderea în interiorul obiectivului nu s-a facut prin zona supravegheată de jandarm.

Din cele două reședințe s-au furat bijuterii și mai multe ceasuri. Cu toate acestea, s-a făcut doar o evaluare primară a pagubelor, în prezența rudelor, deoarece atât Hagi, cât și ambasadorul Pakistanului nu se află în localitate.

Citește și: REPORTAJ: De Bobotează, caii din orașul lui Nea Mărin au fost stropiți cu agheasmă ca să nu se prindă blestemele de ei| FOTO

Citește mai multe despre carmen dan, ovidiu raetchi și jaf pe Libertatea.

Comentarii