MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 17:04 , de Valentina Postelnicu

Paul Stănescu infirmă zvonurile privind preluarea șefiei Guvernului: „E o diversiune, o manipulare!”

Distribuie

Vicepremierul Paul Stănescu a dezminţit, vineri, la Bacău, informaţiile potrivit cărora el ar putea prelua funcţia de prim-ministru al României. Stănescu a declarat, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres, că nu a avut discuţii cu preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, pe această temă, dar şi că nu îşi doreşte această funcţie.

„E o diversiune, o manipulare. Niciodată preşedintele Dragnea nu a discutat ca eu să fiu propunerea de prim-ministru. În al doilea rând, să ştiţi, am o vârstă şi colegii mă ştiu că sunt un om serios şi nu îmi doresc acest lucru. Deocamdată, Guvernul României funcţionează, avem un prim-ministru, Mihai Tudose. Cine manipulează şi duce diversiunea în această zonă nu cred că face bine şi nu ne face bine nici ca partid, nici ca ţară”, a afirmat Stănescu.

Deputat PSD de Olt: 'Cum le pot explica cei implicați, cetățenilor și primarilor olteni, comportamentul și declarațiile publice nepotrivite ale premierului Mihai Tudose?'

Un deputat PSD de Olt, Marius Iancu, a transmis, vineri, că toți cei vinovați pentru că au ascuns problemele penale și comportamentale ale polițistului pedofil trebuie demiși imediat.

'Să fim responsabili și să nu ne batem joc de votul și încrederea românilor. Politia Română înseamnă siguranță și trebuie să ofere încredere cetățenilor. Este dorința agenților din stradă și a oamenilor care se uită mirați la un scandal imens a cărui rezolvare este foarte simplă. Toți cei vinovați pentru că au ascuns problemele penale și comportamentale ale polițistului pedofil trebuie demiși imediat. Iar din respect pentru victime și familiile acestora care au avut de suferit, oamenii politici trebuie să tacă și să acționeze', a scris Iancu pe Facebook.

El a precizat că, în calitate de parlamentar al județului Olt, îi întreabă pe toți cei implicați în acest scandal, cum le pot explica cetățenilor și primarilor olteni care așteaptă începerea investițiilor prin PNDL și deblocarea investițiilor cu fonduri europene, comportamentul și declarațiile publice nepotrivite ale premierului Mihai Tudose care prin votul nostru, al parlamentarilor aleși de români, a ajuns în fruntea Guvernului?

'Cum pot explica scandalurile din partidul pe care îl reprezint, partid care a câștigat încrederea românilor?  În numele acestei încrederi mari pe care oamenii o au în noi, trebuie să ne așezăm la masa dialogului, să continuăm implementarea programului care ne-a adus la guvernare și să închidem usa tuturor celor care manipulează si care nu vor decât destabilizarea PSD, a Guvernului și implicit a României.
Trebuie să fim responsabili și să nu ne batem joc de votul și încrederea românilor!', mai spune Iancu.

Potrivit unor surse politice, actualul vicepremier Paul Stănescu a fost nominalizat de liderul PSD, Liviu Dragnea, în cadrul întâlnirii social-democraților de la Suceava, ca variantă de premier, în locul lui Mihai Tudose.

Citește și: Cotidianul sârb Blic scrie că Victor Ponta a primit cetăţenia sârbă. Ponta: „Am primit o calitate onorifică'

Loading...
Comentarii