Deputatul PSD Adelina Coste a murit noaptea trecută. Era bolnavă de cancer

13 august 2017 14:08

Deputatul PSD de Bihor Adelina Coste a murit noaptea trecută. Politiciana s-a stins la vârstă de 51 de ani, fiind bolnavă de cancer. 

Potrivit Bihoreanul, Adelina Coste se simțea rău de câteva zile, fiind internată la Centrul Oncologic din Oradea. Noaptea trecută, deputatul a pierdut lupta cu boala necruțătoare.

Colegii Adelinei Costea din PSD Bihor plâng dispariția acesteia. „O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Vestea trecerii în lumea celor drepți a scumpei noastre colege și prietene Adelina Coste m-a îndurerat profund. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu s-o odihnească!”, a scris pe Facebook și deputatul PSD de Bihor Ioan Sorin Roman.

Adelina Coste a debutat în politică în 2006, în PLD, formaţiunea înfiinţată de Teodor Stolojan prin ruperea unei bucăţi din PNL, iar adevărata ascensiune a început-o după încă un an, odată cu intrarea în PDL. Aleasă consilier local în 2008, Coste a fost numită un an mai târziu director al Cancelariei Prefectului Gavrilă Ghilea, poziţie pe care a mai ocupat-o, ulterior, de încă două ori, între timp fiind subprefect (septembrie 2011-aprilie 2012) sau consilier juridic în aparatul Prefecturii. În 2012 a fost aleasă din nou consilier municipal, pe lista PDL iar ulterior, din noiembrie 2016, a fost deputat de astă dată pe listele PSD. Ea a aflat că este bolnavă anul trecut, la scurt timp de la depunerea jurământului.

FOTO: Bihoreanul

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro