Mergi direct la conținut »
FOTO | Descoperirea uimitoare făcută de o moașă. Ce a aflat despre stagiara ei în vârstă de 19 ani
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Descoperirea uimitoare făcută de o moașă. Ce a aflat despre stagiara ei în vârstă de 19 ani

FOTO | Descoperirea uimitoare făcută de o moașă. Ce a aflat despre stagiara ei în vârstă de 19 ani

Moașa Emma Reevell a ajutat la aducerea pe lume a sute de copii lucrând în ultimele trei decenii pentru Mid Yorkshire Hospitals NHS Trust. Recent, ea a aflat că stagiara ei, Laura Woffendin, este unul dintre copiii pe care i-a moșit în urmă cu 19 ani. 

De Andreea Radu,

Studentă la facultatea de moașe, Laura Woffendin, se afla în pregătire la Spitalul Pinderfields Hospital, sub îndrumarea Emmei Reevell, potrivit yorkshireeveningpost.co.

Când Laura i-a povestit mamei ei despre Emma, femeia a recunoscut numele moașei și a căutat o poză făcută imediat după nașterea fiicei ei.

Astfel, ele au descoperit că în urma cu 19 ani, Emma a ajutat la nașterea Laurei. „Am fost uimită când Laura mi-a arătat poza. Este o nebunie să te gândești că bebelușul pe care l-am adus pe lume studiază acum să devină moașă. Este un sentiment minunat și face totul să devină puțin mai special”, a spus Emma.

Emma alături de Laura când era doar un bebeluș

Laura a povestit că de la o vârstă fragedă a vrut să lucreze în domeniul medical. Ea spune că sentimentul pe care l-a avut atunci când a asistat pentru prima oară la o naștere este unul care nu poate să fie comparat cu nimic.

Emma Reevell și Laura Woffendin

Foto: Northfoto


Ucisă într-un dosar de omor, înviată din vorbe de procuror! Se redeschide misteriosul caz al Adinei Motaș, o adolescentă de 16 ani, dispărută fără urmă acum șase ani


 

Close
Închide
  Close