Mergi direct la conținut »
VIDEO | Detaliul controversat din filmarea cu discursul de Crăciun al reginei Elisabeta a II-a
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

VIDEO | Detaliul controversat din filmarea cu discursul de Crăciun al reginei Elisabeta a II-a

Ca în fiecare an, Regina Marii Britanii, a transmis un mesaj de Crăciun. Deși discursul Suveranei a fost unul emoționant, oamenii au observat un detaliu care le-a stârnit furia. 

Regina Elisabeta II-a a Marii Britanii a vorbit, în Ajun de Crăciun, despre pace, societate, austeritate și evenimentele interne traversate de Marea Britanie. De asemenea, ea a vorbit și despre familie, declarându-se o bunică „destul de ocupată”.

Apariția Suveranei a fost însă criticată de internauți. Aceștia au fost revoltați de decorul în care a fost filmată Regina, numindu-l opulent. Cel mai dezbătut detaliu a fost un pian aurit din Palatul Buckingham.

„Regina Elizabeth are un pian aurit (evident, pentru că îl are), iar Twitterul nu ştie să gestioneze situaţia”, a scris site-ul Yahoo News.

De asemenea, tabloidul Daily Mirror a titrat că „Discursul reginei în faţa unui pian aurit a fost criticat”, potrivit Mediafax.

Anul acesta, păstrând tradiția, familia regală britanică a fost alături de Regină la Sandringham, unde, în dimineața zilei de 25 decembrie, au participat cu toții la slujba de Crăciun.


Efectul vampir: Borcea pare fratele mai mare al fiului său, Patrick!


 

Close
Închide
  Close