Mergi direct la conținut »
Vlad Voiculescu, despre situaţia transplanturilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Dezvăluirile lui Vlad Voiculescu: „Caracatița domnului Lucan”

De Petre Dobrescu,

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, afirmă, într-o postare pe Facebook, că dosarul DIICOT pe numele lui Mihai Lucan și a fiului acestuia este alcătuit „într-o măsură covârșitoare” pe baza a două rapoarte ale Corpului de Control al Ministrului Sănătății de anul trecut.

Ad placeholder

Vlad Voiculescu mai afirmă în postarea sa că Mihai Lucan ar fi încercat să obțină o întâlnire cu el.
Fostul ministru își intitulează postarea „Caracatița domnului Lucan”.

”În bula mea, toată lumea pare absolut șocată de acuzațiile care îi sunt aduse domnului Mihai LUCAN.
Ceea ce nu știu mulți este că #dosarul DIICOT este într-o măsură covârșitoare alcătuit din rezultatul controalelor și celor două rapoarte devastatoare ale Corpului de Control al Ministrului Sănătății de anul trecut. A fost pentru prima dată când cineva din partea Ministerului Sănătății îndrăznea să calce pe ceea ce devenise moșia privată a domnului Lucan.
Dar mai important decât atât, a fost poate prima dată în ultimii ani când la Ministerul Sănătății sunai dacă pacienții aveau o problemă, nu dacă tu (șef sau șefuț) aveai o problemă.
E interesant însă cum gândea domnul Lucan – și cum gândesc cei ca dânsul. Citiți mai jos și vă minunați:

EXTRASE DIN REFERATUL DE ARESTARE
„În referatul cu propunerea de arestare preventivă întocmit de procurori apar informaţii potrivit cărora, în anul 2016, medicul ar fi luat legătura cu mai multe persoane influente în cadrul unor instituţii ale statului, în contextul unor verificări ale Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii efectuate la ICUTR.
(…)
Una dintre persoanele contactate este fostul şef al Agenţiei Naţionale de Transplant, Victor ZOTA.
(…)
În scopul securizării activităţii sale, inculpatul Lucan Mihai a făcut demersuri în vederea activării altui post telefonic. l-a contactat pe numitul ŢĂRUS VALENTIN-NORBERT (presedinte al SC ,,Farmaceutica REMEDIA” S.A.) pe care l-a întrebat dacă îl cunoştea pe ministrul sănătăţii la data respectivă, în persoana numitului VOICULESCU VLAD VASILE, solicitându-i totodată o întâlnire, potrivit referatului de arestare. În ziua de 26.09.2016 ora 21:42:43 a purtat o discuţie telefonică cu numitul DÂNCU VASILE (la data faptelor vicepremier în Guvernul României), solicitându-i ajutorul pentru a-l informa pe primul ministru al Guvernului României despre situaţia existentă”, se mai arată în referat.

Atât domnul ȚĂRUȘ cât și domnul DÂNCU au avut înțelepciunea să își vadă de treabă”, scrie în postarea lui Vlad Voiculescu.


Citește și: VIDEO / Fetele de la Bambi mergeau cu colindul și aveau și manager. „Fotbalistul Costin Lazăr strângea banii”


 

Ce s-a întâmplat cu asistenta care a apărut în lenjerie intimă în fața pacienților, iar șefii au sancționat-o. Norocul i-a surâs
PARTENERI - GSP.RO
Ce s-a întâmplat cu asistenta care a apărut în lenjerie intimă în fața pacienților, iar șefii au sancționat-o. Norocul i-a surâs
ADEVĂRATUL motiv pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit! Ea i-a CERUT să...
PARTENERI - PLAYTECH.RO
ADEVĂRATUL motiv pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit! Ea i-a CERUT să...
Horoscop 10 iulie 2020. Leii pot fi tentați să încalce anumite drepturi ale altora
HOROSCOP
Horoscop 10 iulie 2020. Leii pot fi tentați să încalce anumite drepturi ale altora
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close