De Cristina Sterian,

Un pacient a ucis patru pacienți și a rănit alți nouă, cu un stativ de perfuzii.

„Totul s-a derulat extraordinar de repede, mai puțin de un minut. Pacienţii sunt monitorizaţi de personal, el era internat într-un salon cu regim normal de supraveghere, erau 6 asistente şi un 1 medic de gardă, 3 infirmiere şi 2 muncitori, dar totul s-a derulat foarte repede”

Viorica Mihalaşcu, managerul Spitalul de Psihiatrie Săpoca

Într-o intervenție la Antena 3, managerul spitalului a explicat că bărbatul era internat într-un salon cu supraveghere normală.

„Era internat într-un salon cu supraveghere normală, nu cu supraveghere sporită, întrucât simptomele pe care le prezenta nu prevesteau astfel de probleme”, a spus directorul Spitalului Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu, la Antena 3.

Atacul de la Săpoca a fost comis în două saloane, azi noapte în jurul orei 03:30, când unul dintre pacienţii internaţi la Săpoca, într-un episod psihotic, a atacat oamenii aflați în salon cu el, iar apoi s-a dus în salonul de femei.

Trei persoane au murit la spital, iar o a patra în unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Buzău. Alte nouă persoane au fost rănite, dintre care trei au traumatisme grave.

Citeşte şi:

Atacul de la Săpoca, comis în două saloane. Pacientul a ucis patru oameni cu un stativ de perfuzii, în mai puțin de un minut

Carnagiu la spitalul de Psihiatrie de la Săpoca | Un pacient a ucis patru bolnavi și a rănit alți nouă. Ministrul Sănătății va coordona personal ancheta internă, la dispoziția premierului

Mesajul unui medic de la Urgență: „5-6 minute pe pacient afectează decizia medicală. În fiecare tură simt cum sănătatea personalului este afectată de stres și epuizare”

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur