MENIU CAUTĂ

VIDEO | Discursul cu înjurături la adresa PSD al solistului Trupei Taxi, Dan Teodorescu, devenit viral pe Facebook

Distribuie

Discursul cu înjurături la adresa Partidului Social Democrat, ținut de solistul Trupei Taxi, Dan Teodorescu, în timpul unui concert din Capitală, a fost distribuit de mii de ori pe Facebook și a adunat peste 170.000 de vizualizări.

Dan Teodorescu apare pe scenă explicând că „într-o țară condusă de PSD noi nu ne permitem să-l pierdem pe m..e”.

„Nu mai avem ce să le dăm, căci ne-au luat tot: banii, visele, speranțele și doar atât mai avem să le dăm”, a spus solistul de la Taxi, referindu-se la cuvântul vulgar.

„F…-ți morții mă-tii de PSD! Cum să treci contribuțiile de la angajator la angajat și să spui că o să fie bine?”, a explicat Dan Teodorescu. El le-a explicat oamenilor aflați în public că ”noi suntem aici datorită lui f…t”.

„Părinții noștri s-au f…t și asta e foarte bine. Partea proastă e și că părinții altora s-au f…t și uite așa au apărut Liviu Dragnea, Șerban Nicolae, Lia Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Dănuț Andrușcă „Doamne ferește”, Petre Daea „Doamne ferește de două ori”, Viorica Dăncilă „Doamne Ferește întruna” (…). Vă rog eu frumos să nu-l pierdem pe f…t, pentru că acela va fi doar începutul. Într-o bună zi îl vom pierde și pe m…e. Nu mai avem ce să le dăm, căci ne-au luat tot: banii, visele, speranțele și doar atât mai avem să le dăm”, a spus Dan Teodorescu în cadrul discursului său.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist


FOTO: FACEBOOK / DAN TEODORESCU

Comentarii