De Petre Dobrescu,

Ai Fen a fost printre primii specialiști care au vorbit public despre pericolul reprezentat de virusul COVID-19. A acordat interviuri chiar și presei din străinătate, iar acest lucru se pare că n-a fost pe gustul autorităților, a informat MSN.

„În urmă cu două săptămâni, șefa departamentului de urgențe de la spitalul din Wuhan a ieșit în public și a spus că autoritățile au împiedicat-o pe ea și pe colegii ei să avertizeze lumea în privința pericolului acestui virus”, s-a spus la o emisiunea de investigații din Australia.

„Nu se știe unde se află”, au mai menționat cei care investighează soarta acesteia. Ai Fen a mai primit o mustrare după ce a scris un eseu medical despre stadiul incipient al stabilirii unui focar într-un grup de doctori. Eseul ei a fost șters.

Alt doctor care a vorbit despre răspândirea virusului a murit!

Intitulată „Cea care a tras semnalul de alarmă”, investigația a descris felul în care doctorul Ai Fen a fost redus la tăcere de șefii ei după ce a publicat o fotografie cu testele unui pacient și a înconjurat cu roșu „SARS coronavirus”.

Nimeni nu știe unde se află Ai Fen.

Un alt doctor chinez care a vorbit la începutului anului despre pericolul coronavirusului a decedat pe 7 februarie 2020.

Este vorba despre medicul oftalmolog Li Wenliang, cel care fusese acuzat de autorităţile chineze că împrăştie „fake news”.

Citeşte şi:

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

Medicii despărțiți de copiii lor din cauza coronavirusului vorbesc despre chinuitoarea iubire la distanță. ”Te rog, mami, dă-mi măcar mâna”

Culmea absurdului: Consiliul Județean Iași s-a apucat să dezinfecteze drumuri neasfaltate. Șeful CJ: “Dezinfectantul are efect și acolo”

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați