Mergi direct la conținut »
Doi asistenți s-au tuns în sala de mese a secției de Psihiatrie de la Spitalul Județean Târgu Jiu. Sunt anchetați pentru gestul lor  / FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi asistenți s-au tuns în sala de mese a secției de Psihiatrie de la Spitalul Județean Târgu Jiu. Sunt anchetați pentru gestul lor / FOTO

Doi asistenți s-au tuns în sala de mese a secției de Psihiatrie de la Spitalul Județean Târgu Jiu. Sunt anchetați pentru gestul lor / FOTO

Noi imagini revoltătoare au fost surprinse la Spitalul Județean Târgu Jiu. Doi asistenți medicali au fost fotografiați în timp ce se tundeau în sala de mese a secției de Psihiatrie. Cazul a ieșit la iveală la scurt timp de la apariția unei înregistrări cu o pacientă de la Psihiatrie, filmată în lenjerie intimă, în timp ce se săruta cu un bărbat printr-un grilaj despărțitor.

De Răzvan Mihalașcu,

Cel care a beneficiat de serviciile de înfrumusețare este asistentul medical principal Alexandru Crăciun, fratele actualei asistente șefe. În rol de frizer este colegul său, Gheorghe Popescu, care a folosit un cearșaf din dotarea spitalului pentru a-și acoperi „clientul”.

Cei doi chiar se bucură că sunt fotografiați, deși se ocupă cu totul altceva decât ceea ce trebuie să facă, relatează igj.ro.

Doi asistenți s-au tuns în sala de mese a secției de Psihiatrie de la Spitalul Județean Târgu Jiu

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a deschis o nouă anchetă la Secţia de Psihiatrie. Incidentul a avut loc după apariţia unei înregistrări în care o pacientă internată la secția de Psihiatrie a Spitalului  de Urgenţă Târgu-Jiu, a fost filmată în lenjerie intimă, în timp ce săruta un bărbat prin grilajul despărţitor, fiind pipăită de un alt bolnav.

 

„Din informaţiile pe care le am, s-a întâmplat în data de 16 decembrie 2018, în Secţia Psihiatrie, iar noi, ca şi conducători de instituţie, nu mai tolerăm asemenea cazuri de indisciplină şi am hotărât imediat să facem o comisie de cercetare disciplinară, în care se va analiza tot ce s-a întâmplat. Este în desfăşurare. Sincer, nu îi cunosc. În comisie am pus preşedinte pe domnul director de îngrijiri, dânsul se va ocupa să facă verificarea de specialitate. Cercetarea este în desfăşurare, comisia îşi face treaba şi aşteptăm să primim raportul de verificare”, a declarat Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gigel Capotă, conform Mediafax.

De asemenea, Poliţia Gorj a deschis o anchetă la Secţia de Psihiatrie, săptămâna trecută, în cazul pacienților filmați în ipostaze intime.

Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

În urma scandalului, fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gabriela Pătrăşcoiu, a fost destituită din funcție.

sursă foto: igj.ro


Citește și: 

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă


 

Close
Închide
  Close