Mergi direct la conținut »
UPDATE: Doi copii s-au înecat într-o groapă săpată pentru o canalizare, în Bălteni. Frații nu au mai putut fi salvați
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE: Doi copii s-au înecat într-o groapă săpată pentru o canalizare, în Bălteni. Frații nu au mai putut fi salvați

UPDATE: Doi copii s-au înecat într-o groapă săpată pentru o canalizare, în Bălteni. Frații nu au mai putut fi salvați

Doi copii s-au înecat într-o groapă săpată pentru canalizare, la Bălteni, în judeţul Dâmboviţa. Copiii au căzut în groapa plină cu apă şi din primele informaţii lăsată neasigurată şi neacoperită.

UPDATE 22:30: Cei doi copii, un băiat de 9 ani şi o fetiţă de 7 ani, care au căzut într-o groapă excavată plină cu apă în zona Bălteni, au murit. Pompierii chemați de urgență la fața loculuiau reușit să îi scoată pe copii din apă. Cei doi frați au fost resuscitați, însă nu au mai putut fi salvați, au precizat reprezentanții ISU Dâmboviţa, citați de Agerpres.

La faţa locului intervin trei ambulanţe şi elicopterul SMURD. Unul dintre copii a fost găsit şi scos pe mal pentru a fi resuscitat, a informat observator.tv. Este vorba despre un băiat de 9 ani și o fată de 7 ani, frați.

„2 copii, posibil înecaţi, într-o groapă excavată, plipa cu apa, în comuna Conteşti, sat Bălteni, intervine G.I.Racari,Det.TITU,Det.Tgv. cu  2 ASAS, o barca, 2 motopompe,1 SMURD şi 3 ambulante SAJ”, au informat autorităţile. 


Oamenii din Cisnădie-Sibiu au scos mulți bani din buzunar din neglijența Electrica. Compania nu le-a citit contoarele la timp și a trimis facturi de regularizare pe un an și trei luni

Close
Închide
  Close