MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 12:38 , de Cristina Sterian

Doi polițiști din Vrancea au cărat în spate un bărbat care voia să se omoare. Vrânceanul mai încercase să-și ia viața aruncându-se în fața trenului

Distribuie

Doi polițiști din Vrancea au salvat un bărbat care voia să se omoare. Cei doi agenți l-au găsit pe vrânceanul care intenționa să-și ia viața, iar pentru a fi siguri că acesta nu va mai face niciun gest necugetat, dar și pentru că era în stare de ebrietate, l-au cărat în spate sute de metri. Bărbatul mai încercase să se sinucidă în aceeași zi, aruncându-se în fața unui tren de marfă, însă a scăpat ca prin minune după ce mecanicul a reușit să oprească. Cei doi oameni ai legii au fost declarați "Polițiștii Zilei".

Cei doi polițiști sunt agent șef principal Dănuț Bratu și agent șef adjunct Ionuț Cozma, din cadrul Secției 1 Golești, județul Vrancea. Potrivit Poliției Române, ei au salvat viața unui bărbat de 41 de ani, care se afla pe calea ferată și încerca să-și pună capăt zilelor.

'PolițiștiiZilei sunt colegii noștri agent șef principal de poliție Bratu Dănuț și agent șef adjunct de poliție Cozma Ionuț, din cadrul Secției 1 Golești, Vrancea, care au salvat viața unui bărbat de 41 de ani. Acesta se afla pe calea ferată și încerca să se sinucidă. Imediat după ce l-au salvat pe bărbat, polițiștii au solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat la o unitate spitalicească. Îi felicităm pe colegii noștri pentru rapiditatea și eficiența intervenției', scrie pe Facebook Poliția Română.

Bărbatul salvat de către polițiștii din Golești, județul Vrancea, are 41 de ani, iar luni, după ce a băut alcool în cantități impresionante, ar fi încercat, potrivit unor surse, să se sinucidă, în două rânduri.

Prima dată, bărbatul s-a aruncat în fața unui tren de marfă, însă mecanicul a reușit să oprească, iar bărbatul a scăpat ca prin minune.

La câteva ore distanță de prima tentativă, bărbatul a plecat din nou de acasă. Îngrijorată, familia i-a anunțat pe polițiștii de la postul de Poliție din comună, precizând că este posibil ca bărbatul să se afle din nou pe linia de cale ferată. Cei doi polițiști de la Sectia Golesti au plecat în căutarea bărbatului. În cele din urmă, l-au găsit pe acesta așezat pe calea ferată.

Polițiștii l-au salvat în ultima clipă, iar pentru a înlătura orice posibilitate ca bărbatul să recurgă la vreun gest necugetat, oamenii legii l-au cărăt pe acesta în spate, pe o distanță de câteva sute de metri, până la ambulanță. Echipajul medical l-a preluat pe bărbatul hotărât să-și ia viața și l-a transportat la spital.

Vrânceanul a fost stabilizat în cadrul Unității de Primire Urgențe a Spitalului din Focsani, după care a fost transferat si internat în Secția de Psihiatrie.

Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii