Doi sârbi au încercat timp de 20 de ani să devină părinți. Femeia a născut la 60 de ani, însă bărbatul a decis să o părăsească

17 iulie 2017 11:12

Doi sârbi au încercat timp de 20 zeci de ani să devină părinți. Atifa Ljajic a reușit într-un final acest lucru la vârsta de 60 de ani, însă atunci soțul ei a decis să o părăsească, relatează The Sun.

O femeie din Serbia a reușit să aibă primul copil la vârsta de 60 de ani. Atifa Ljiajic și-a dorit atât de mult să devină mamă încât a încercat acest lucru timp de două decenii. Ea a rămas însărcinată după cinci inseminări in vitro eșuate, iar, după două decenii de încercări, ea a adus-o pe lume pe fiica ei, Alina. În acel moment, femeia în vârstă de 60 de ani a aflat că va fi o mamă singură. Soțul ei, Serif Nokic (68 de ani) a decis să o părăsească pe femeie

El a fost alături de ea până în momentul nașterii, căci s-a temut pentru viața soției sale. Mai mult, Atifa a fost nevoită să se interneze cu trei luni înainte de a naște, pentru ca medicii să se poată asigura că totul decurge fără probleme.


Citește și: EXCLUSIV/ 10.000 de euro ca să ucizi un singur exemplar. România este un paradis al acestui tip de vânătoare


Ulterior, Serif i-a spus că nu mai vrea să continue mariajul, căci se teme că noul născut îl va ține treaz noaptea cu plânsetele sale. Întrebat despre decizia sa, bărbatul a spus că Atifa „a obținut ce și-a dorit”. „Acum este fericită”, a mai spus el.

Atifa o va crește singură pe Alina

Inițial, bărbatul s-a opus ideei ca Atifa să rămână însărcinată, însă ulterior a susținut această idee, mai ales că femeia își dorea nespus de mult să devină mamă. Chiar dacă soția sa a născut, Serif, care mai are copii dintr-un mariaj anterior, nu dorește să o recunoască pe fetiță, căci Atifa a apelat la un donator anomin.

Rămasă singură, Atifa a afirmat că o va crește pe Alina, chiar dacă salariul ei este unul mic. Femeia este muncistoare într-o fabrică de textile.

„Am știut că la vârsta mea este un risc mare, însă singura mea dorință a fost să am un copil și asta s-a întâmplat. Nu mă tem pentru viața mea deloc, căci Dumnezeu mi-a dat curaj. Niciodată nu m-am simțit mai bine”, a spus proaspăta mamă.

Cea mai bătrână mamă din lume este considerată Daljinder Kaur, care a născut la vârsta de 72 de ani. Cea mai bătrână mamă din țara noastră este Adriana Iliescu. Femeia a născut la vârsta de 67 de ani, intrând atunci în Cartea Recordurilor.


Citește și: REPORTAJ/ Comuna care s-a vândut aproape în întregime străinilor. Şomajul e la el acasă, iar oamenii trăiesc mai mult din pensii


Foto: Arhivă

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro