Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO| Donald și Melania Trump au aprins luminile bradului de Crăciun de la Casa Albă

FOTO| Donald și Melania Trump au aprins luminile bradului de Crăciun de la Casa Albă

Donald și Melania Trump au participat, miercuri seara, la ceremonia de aprindere a instalației de iluminat a bradului de Crăciun din apropierea Casei Albe, o ceremonie care a ajuns anul acesta la a 96-a ediție.

Butonul de aprindere a luminițelor a fost apăsat de Melania Trump, dar discursul a fost ținut de președintele american.

„Este un moment al anului în care să ne bucurăm alături de familie şi prieteni, în care să răspândim caritate şi bunăvoinţă prin angajamentul nostru în toată ţara şi în toate comunităţile şi în care să mulţumim pentru toate binecuvântările din vieţile noastre”, a spus Trump în faţa unei mulţimi care l-a ovaţionat.

Mesajul președintelui a fost unul care a îndemnat la unitate și pace. „Suntem o singură familie americană. Suferim împreună, ne vindecăm împreună şi întotdeauna vom răzbi împreună”, a mai spus el.

Înainte de a urca pe scenă, Donald Trump a fost prezentat de ministrul de interne Ryan Zinke drept „omul care a adus Crăciunul înapoi”.

Donald și Melania Trump, dar și angajații Administrației Prezidențiale americane, se bucură deja de atmosfera de Crăciun. Prima doamnă a Americii este cea care a ales decorațiunile pentru mult așteptata sărbătoare, anul acesta, în Casa Albă.

În total, 29 de brazi naturali au fost montați în interiorul reședinței președintelui american. Cel mai înalt dintre aceștia are 5,5 metri. Alți 49 de brazi artificiali, roșii, ornamentează un hol al Casei Albe.

Oamenii care vor dori să vadă cu ochii lor decorațiunile concepute de Melania Trump vor avea la dispoziție toată luna decembrie, când Casa Albă își va deschide ușile vizitatorilor.


Citește și: ANALIZĂ/ De ce nu poate trece România la euro în 2024. Nu mai îndeplinim criteriile, nivelul de trai e departe, infrastructura, sănătatea și educația sunt la pământ


 

Close
Închide
  Close