Mergi direct la conținut »
FOTO & VIDEO | Cum arată decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă. Melania Trump a lucrat la ele 4 luni Galerie foto
4imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO & VIDEO | Cum arată decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă. Melania Trump a lucrat la ele 4 luni

FOTO & VIDEO | Cum arată decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă. Melania Trump a lucrat la ele 4 luni

Donald și Melania Trump, dar și angajații Administrației Prezidențiale americane, se bucură deja de atmosfera de Crăciun. Prima doamnă a Americii este cea care a ales decorațiunile pentru mult așteptata sărbătoare, anul acesta, în Casa Albă.

Un comunicat oficial arată că Melania Trump a început să lucreze la conceptul decorațiunilor de Crăciun încă din luna august a acestui an, în ajutor sărindu-i o armată de voluntari.

În total, 29 de brazi naturali au fost montați în interiorul reședinței președintelui american. Cel mai înalt dintre aceștia are 5,5 metri. Alți 49 de brazi artificiali, roșii, ornamentează un hol al Casei Albe.

De asemenea, peste 14.000 de ornamente roșii și mai multe case de turtă dulce, reprezentând instituțiile statului, și-au găsit și ele locul în Casa Albă.

Prima doamnă a SUA a postat pe contul ei de Twitter mai multe imagini în care apare alături de decorațiuni.

Oamenii care vor dori să vadă cu ochii lor decorațiunile concepute de Melania Trump vor avea la dispoziție toată luna decembrie, când Casa Albă își va deschide ușile vizitatorilor.


CITEȘTE ȘI: REPORTAJ/Mica Românie de la Cercul Polar. Roxana a terminat Dreptul în ţară, iar acum e în clasa întâi în Skjervøy, Norvegia – VIDEO


 

Close
Închide
  Close