Mergi direct la conținut »
Donald Trump a anunțat pe Twitter înlocuirea secretarului pentru Securitatea Internă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Donald Trump a anunțat pe Twitter înlocuirea secretarului pentru Securitatea Internă

Donald Trump a anunțat pe Twitter înlocuirea secretarului pentru Securitatea Internă

Preşedintele american, Donald Trump, a anunţat duminică plecarea secretarului pentru Securitate Internă, Kirstjen Nielsen, care s-a aflat în prima linie pentru a apăra controversata politică de imigraţie a liderului de la Casa Albă.

„Secretarul pentru Securitate Internă Kirstjen Nielsen îşi va părăsi postul şi doresc să îi mulţumesc pentru activitatea sa”, a scris Donald Trump pe Twitter, a notat Agerpres.

Președintele SUA a  mai menționat că o va înlocui cu Kevin McAleenan, care a fost, până în prezent, şeful Serviciului Vamal şi de Protecţie a Frontierei (CPB) din Statele Unite.

Ulterior mesajului postat de Trump, Kirstjen Nielsen a anunțat că demisioneaz, spunând că a fost „onoarea vieții mele” să ocupe această funcție. Nielsen a fost responzabilă cu implementarea politicii anti-imigrație a lui Donald Trump, în special planurile referitoare la zidul de la granița cu Mexicul și separarea familiilor de imigranți, notează BBC.

Nielsen nu a oferit niciun motiv pentru plecarea sa.


Peste două milioane de familii riscă să plătească facturi mai mari la curent! Au ales promoțiile furnizorilor de energie electrică, dar acum primesc notificări cu tarife majorate

Close
Închide
  Close