Mergi direct la conținut »
Donald Trump va efectua o vizită de trei zile în Marea Britanie în iulie. Londonezii plănuiesc proteste masive
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Donald Trump va efectua o vizită de trei zile în Marea Britanie în iulie. Londonezii plănuiesc proteste masive

Donald Trump va efectua o vizită de trei zile în Marea Britanie în iulie. Londonezii plănuiesc proteste masive

Donald Trump va efectua o vizită de trei zile în Marea Britanie în perioada 13-16 iulie. Londonezii plănuiesc proteste masive, peste 100.000 anunțând pe rețelele de socializare că vor participa la manifestații, scrie Esquire.

Protestatarii au anunțat că vor ridica în aer deasupra capitalei Marii Britanii un balon înalt de șase metri, care îl prezintă pe Trump, ca un bebeluș în scutece.

În timpul vizitei, președintele american va fi însoțit de soția sa, Melania Trump, și, deși nu i se oferă ceremonia completă așa cum se întâmplă în cazul unei vizite oficiale de stat, se pare că liderul de la Casa Albă se va întâlni cu Theresa May și va fi primit de Regină la Castelul Windsor.

” Trump va ateriza pe Aeroportul Stansted înainte de a merge la reședința ambasadorului SUA din Regent Park, înainte de cina de la Palatul Blenheim”, scrie Evening Standard. „În timpul călătoriei sale de trei zile, se va întâlni cu Theresa May la Checkers înainte de a i se alătura reginei la castelul Windsor”.

De asemenea, o zi va fi dedicată unei vizite la terenul de golf Turnberry din Scoția înainte de a se întoarce în Statele Unite

Măsurile de securitate vor fi extrem de ridicate, deși nu este vorba de o vizită oficială de stat. Forțele de poliție de elită și ofițerii de luptă împotriva terorismului vor fi în alertă, iar 40 de mașini și motociclete de poliție îl vor însoți ori de câte ori va se va deplasa pe șosele.


Citește și: ANALIZĂ / Paradoxul românesc: Țară depopulată și săracă, dar cu creșteri economice record

Close
Închide
  Close