Mergi direct la conținut »
"Doreii" au lovit din nou. Cum au scos apa dintr-o groapă din mijlocul orașului Galați | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > "Doreii" au lovit din nou. Cum au scos apa dintr-o groapă din mijlocul orașului Galați | VIDEO

„Doreii” au lovit din nou. Cum au scos apa dintr-o groapă din mijlocul orașului Galați | VIDEO

"Dorel" este "definția" dată muncitorilor români care fac ce fac și amuză pe toată lumea cu gafele lor sau cu soluțiile "ingenioase" la care apelează.

O echipă formată din patru muncitori (doi stăteau și doi munceau) au făcut o lucrare „grea” în centrul orașului Galați. Au golit o gropă plină cu apă folosindu-se de lopeți și de o roabă, a informat viata-libera.ro.

Ei voiau să repare asfaltul în zonă, dar groapa era plină de apă. Așa că au scos-o cu lopețile și au deșertat-o puțin mai încolo din roabă.

N-aveau vidanjă

„Dirigintele de şantier a explicat că acolo era o groapă adâncă de circa 20 de centimetri şi nu există un utilaj special, gen vidanjă, cu care să se facă astfel de operaţiuni, iar în aceste condiţii se apelează şi la metode mai rudimentare”, ne-a explicat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Şantierul pe care, la nevoie, aşa cum reiese din imagini, se lucrează şi după inspiaţia de moment şi cu ce pică la îndemână, a fost deschis în scopul reabilitării infrastructurii rutiere, a parcărilor şi trotuarelor din zona strada Saturn, Colegiul Naţional „Al. Ioan Cuza”, blocurile C5, C6, B4 Şi blocul PS10B.

Proiectul prevede inclusiv crearea a 84 de locuri de parcare asfaltate pe amplasamentele fostelor garaje, demolate, reabilitarea unei suprafeţe carosabile pe o suprafaţă de 1.800 metri pătraţi şi a 750 de metri pătraţi de trotuar.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Un alt „Dorel” a făcut treceri de pietoni „fără număr” pe o stradă din Suceava.


BBC: România este țara unde „aproape toată lumea are o locuință”. Suntem pe primul loc în UE în ceea ce privește numărul de proprietari de locuințe!

O tânără în vârstă de 17 ani a murit în timp ce făcea duș. O greșeală pe care o fac mulți oameni i-a fost fatală adolescentei

Un sat locuit de români a dat lovitura cu o afacere care are succes pe 5 continente! Cu banii câștigați, locuitorii și-au asfaltat un drum!

Un fenomen extrem de periculos loveşte România, în următoarea perioadă. Temperaturile vor continua să scadă

Close
Închide
  Close