Mergi direct la conținut »
25 de dosare au fost amânate pentru 2019. Printre cei vizați se numără Dragnea, Ghiță și Ponta
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

25 de dosare au fost amânate pentru 2019. Printre cei vizați se numără Dragnea, Ghiță și Ponta

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis luni să amâne pentru luna ianuarie nu mai puțin de 25 de dosare aflate pe rolul completurilor de cinci judecători. Printre cei judecați se numără foști și actuali politiceni, precum Liviu Dragnea, Victor Ponta, Toni Greblă, Sebastian Ghiţă, Cristian Rizea, Viorel Hrebenciuc şi Tudor Chiuariu.

Judecătorii din completul de 5 penal au stabilit un termen administrativ pentru data de 14 ianuarie, ținând cont de decizia Curții de Apel București prin care a fost suspendată tragerea la sorți a noilor completuri.

Decizia a fost luată de un complet format din judecătorii Rodica Cosma, Valentin Horia Şelaru, Simona Cristina Neniţă, Francisca Maria Vasile şi Ioana Alina Ilie, relatează Agerpres.ro.

Judecătorii lui Liviu Dragnea de la ICCJ

Săptămâna trecută, ÎCCJ a anunțat că există un blocj în funcționarea completurilor de cinci judecători. Atunci, cei mai mulți dintre magistrații de la ÎCCJ au hotărât ca la ședințele de judecată planificate pentru datele de 3 şi 10 decembrie completurile de cinci judecători să acorde noi termene pentru ianuarie 2019.


Citește și VIDEO/ Cum au sărbătorit Ziua Națională românii din Necșești, Teleorman: „Luptăm cu eticheta de cei mai săraci!”


 

Close
Închide
  Close