De Cristian Burcioiu,

Procurorul șef al DIICOT a anunțat astăzi, printre altele, că la data de 25 iunie 2019, s-a dispus o comisie rogatorie către autoritățile judiciare din SUA, cerere care arată clar implicarea investigatorilor de peste ocean în cazul celor două victime ale lui Dincă. Procedura judiciară va fi aplicată cel puțin unei persoane asupra căreia, în acest moment, planează suspiciunea că ar putea fi implicată în cazul răpirilor, al sechestrărilor și al violurilor cărora le-au căzut victime Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Audieri și verificări făcute de polițiștii americani

”Da, colaborăm cu autoritățile judiciare în acest caz către care am disus o comisie rogatorie. Două conturi de facebook care conțin anumite informații ce trebuie lămurite au dus investigația către SUA.

surse judiciare

”Cu sprijinul colegilor americani, va fi audiată cel puțin o persoană și vor fi făcute și anumite verificări care țin de acele conturi de facebook descoperite de specialiștii noștri. Rămâne de văzut cine e în spatele acelor conturi, dacă sunt false sau nu și dacă informațiile pe care le conțin vor în folosul anchetei. În acest moment nu putem vorbi de o rețea care s-ar fi întins până în SUA”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Jurnalistul Libertatea Cristian Burcioiu a avut o intervenție telefonică în emisiunea LA FIX și a oferit mai multe detalii despre conexiunile cazului Caracal în Statele Unite. Urmăriți VIDEO:

Citeşte şi:

LA FIX: Umbrele lui Gheorghe Dincă din America

Gheorghe Dincă cercetat pentru alte două violuri

Soția lui Gheorghe Dincă este cercetată pentru complicitate la omor. Procurorii îi caută conturile lui Dincă din Italia, dar și un posibil martor misterios în SUA

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși