Mergi direct la conținut »
Două mașini s-au ciocnit la intrarea în Petroșani, iar una a sărit de pe pod. O femeie a murit Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Două mașini s-au ciocnit la intrarea în Petroșani, iar una a sărit de pe pod. O femeie a murit

Două mașini s-au ciocnit la intrarea în Petroșani, iar una a sărit de pe pod. O femeie a murit

O femeie a murit în coliziunea a două autovehicule produsă pe podul de la intrarea în Petroșani. Una din mașinile implicate a fost aruncată de pe pod din forța impactului și a căzut pe plafon. Femeia aflată înăuntru nu a mai avut nici o șansă.

De Mihai Niculescu,

Alte două persoane au fost scoase de pompieri din fiarele contorsionate, în urma accidentului de sâmbătă dimineață, și au fost transportate de urgență la spital, potrivit replicahd.ro.

„Pompieri specializaţi în descarcerare şi prim ajutor ai Detaşamentului Petroşani, din cadrul ISU Hunedoara, au intervenit pentru salvarea oamenilor aflaţi în 2 autoturisme ce au intrat în coliziune pe un pod. În urma ciocnirii unul dintre autoturisme s-a prăbuşit de pe pod şi a rămas pe plafon. La locul accidentului salvatorii au gasit 3 victime, din care 2 încarcerate. Doi bărbaţi au fost extrasi din autoturisme, au fost îngrijiţi medical de urgenţă, după care au fost transportaţi la UPU Petroșani. A treia victimă, o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, aflată în autoturismul prăbușit de pe pod, a fost declarată decedată de medicii SAJ”, a explicat reprezentantul ISU Hunedoara.

Sursa foto: replicahd.ro

Close
Închide
  Close