MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 13:51 , de Valentina Postelnicu

Dragnea promite că dezvăluirile vor continua: ”Îi las să se afunde și mai mult, aseară a fost doar primul episod” (VIDEO)

Distribuie

Dragnea promite că dezvăluirile vor continua: ”Îi las să se afunde și mai mult, aseară a fost doar primul episod”, a spus președintele PSD, miercuri, la Parlament despre acuzațiile pe care i le-a adus lui Ponta, potrivit cărora a făcut Guvernul, în 2012, cu lista de miniștri dată de șeful SRI George Maior. El nu a vrut să comenteze afirmațiile potrivit cărora Victor Ponta nu a dorit să îl numească ministru de Interne, în 2012, când s-a format Guvernul Ponta I, după câștigarea alegerilor de către USL.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, în urmă cu o seară, la Antena 3, că fostul liderul al partidului, Victor Ponta, ar fi stabilit lista membrilor guvernului său împreună cu directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior.

În replică, Victor Ponta a declarat că 'Dragnea l-a sunat pe George Maior și pe Florin Coldea să îl roage să îl convingă că e cel mai bun la Ministerul de Interne.

'A promis că, dacă îl sprijină, el va face acolo tot ce vrea SRI ! Maior i-a explicat că nu se bagă peste alegerile mele, că Parlamentul și Băsescu vor aproba ce propun eu și să aibă răbdare! L-am propus pe Ioan Rus pentru această funcție . Ulterior la CEX PSD Liviu Dragnea a vorbit cu Radu Mazăre să ceară schimbarea lui Rus chiar Dragnea / Radu Mazăre a făcut această propunere, dar eu am obținut majoritatea la vot și a rămas cum am propus ( motiv pentru care mă urăste Dragnea și acum)! Suntem 8 martori la aceste momente – toți în viață și capabili să spunem adevărul!', a scris Ponta, pe Facebook.

Liviu Dragnea nu a dorit să comentze, miercuri, la Parlament, afirmațiile lui Victor Ponta.

'Îi las să se afunde și mai mult și vom continua', a spus Dragnea. El a promis acesta a fost doar episodul unu și că dezvăluirile vor continua.

Senatorul PSD Claudiu Manda, şeful Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, a declarat miercuri că fostul şef al SRI, George Maior, a spus la comisie că nu s-a implicat niciodată în constituirea vreunui guvern.

Declarația senatorului vine în contextul în care Liviu Dragnea l-a acuzat pe Victor Ponta că atunci când a fost numit premier,  ar fi stabilit lista membrilor guvernului său împreună cu directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior.

Citește și: Rusia recomandă Marii Britanii să nu o amenințe, pentru că este 'o putere nucleară'

Loading...
Comentarii