De Cristina Sterian,

Alexia avea 10 ani și era în clasa a treia la Școala Generală nr. 5 din municipiul Buzău. Duminică, fetița a plecat de acasă la magazinul din Focșănei să-și cumpere un suc.

Cunoscuții spun că fata s-ar fi întors din drum după ce a văzut că a luat de pe raft un alt suc decât cel pe care și-l dorea. Când a vrut să traverseze șoseaua pe trecerea de pietoni, ea fost pur și simplu spulberată de o mașină care circula cu viteză mare.

Fetița a fost transportată la Spitalul Județean Buzău, dar medicii nu au putut să o salveze.

Alexia alături de mama ei

Accidentul produs pe trecerea de pietoni a stârnit un val de revoltă din partea localnicilor din Focșănei. Oamenii spun că DJ 203 K, drumul pe care s-a produs tragedia, este extrem de periculos.

Dacă Poliția ar amplasa radarul mai des aici, lucrurile poate ar sta altfel, spun localnicii revoltați și șocați de moartea copilei de 10 ani.

Astăzi, în școala în care învăța Alexia a fost durere mare. Colegii deplâng moartea fetiței, iar cadrele didactice au decis ca în clasa în care învăța fetița să nu fie aprinse lumânări ori așezate flori pe banca ei pentru a nu îngreuna mai mult starea de tristețe a elevilor.

Tânărul care a provocat accidentul a fost audiat, dar nu a fost reținut. El are 29 de ani și este din localitatea Smeeni, însă locuiește cu soția la Scurtești, la mica distanță  de localitatea în care locuia fetița.

Bărbatul va fi cercetat pentru ucidere din culpă. După tragedie i-a fost reținut permisul de conducere.

Astăzi, mama Alexiei a postat pe Facebook un mesaj cutremurător: „Viața mi-a luat ce aveam mai scump pe lumea asta”.

Citeşte şi:

Copiii tinerilor crescuți între România și Spania: „Cei care se vor naște aici n-o să mai fie români”

Le-au spus vecinilor că fata a plecat și, de fapt, o omorâseră. Cazuri de crime din România în care cadavrele victimelor au fost arse. Cum au fost dovediţi autorii şi ce pedepse au primit

Crima din Dâmbovița | Libertatea a vorbit cu o jurnalistă din Olanda care a mers pe urmele lui Johannes Visscher: ”Cunoscuţii îl considerau foarte inteligent. Vecinul lui îl descrie ca fiind prietenos”

Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.