Mergi direct la conținut »
Ducii de Sussex au marcat Ziua Mamei din SUA printr-o nouă imagine cu bebelușul lor. Tribut emoționant adus Prințesei Diana
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ducii de Sussex au marcat Ziua Mamei din SUA printr-o nouă imagine cu bebelușul lor. Tribut emoționant adus Prințesei Diana

Ducii de Sussex au marcat Ziua Mamei din SUA printr-o nouă imagine cu bebelușul lor. Tribut emoționant adus Prințesei Diana

Prințul Harry și Meghan Markle au postat, duminică, pe contul oficial de Instagram o nouă fotografie cu bebelușul lor pentru a marca  Ziua Mamei sărbătorită în Statele Unite pe 12 mai.

Imaginea surprinde două piciorușe de bebeluș ținute de mâna unei femei, despre care se crede că este a lui Meghan Markle, iar pe fundal se pot vedea flori de nu mă uita, favoritele prințesei Diana.

Alături de imagine a fost postat mesajul: „Aducem un omagiu tuturor mamelor – trecute, prezente, celor care urmează să nască, cele pierdute dar niciodată uitate. Vă onorăm și sărbătorim pe fiecare”.

„Astăzi este Ziua Mamei în Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia și mai multe țări din întreaga Europă. Aceasta este prima Zi a Mamei pentru Ducesa de Sussex”, se mai arată în mesajul care continuă cu un fragment din poezia ”Lands”, de Nayyirah Waheed.


Citește și: VIDEO | Vrăjitoarele din România și alegerile europarlamentare, subiectul unui reportaj Euronews: „Apa fermecată va lumina și va limpezi mintea politicienilor”


 

Close
Închide
  Close