MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 19:41 , de Valentina Postelnicu

Ecaterina Andronescu: Nu e cazul de reconfirmare a mandatului lui Dragnea la șefia PSD, a fost votat de toate organizaţiile

Distribuie

”Nu se pune problema de reconfirmare în funcţie a preşedintelui partidului, Liviu Dragnea”, a afirmat, miercuri, vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu, la finalul Comitetului Executiv Național.

„Am discutat că o să avem congres pe 10 sau pe 17 martie, să vedem unde va fi cea mai potrivită locaţie. Noi ne-am dori să fie în Ardeal, dacă o să reuşim…”, a declarat Ecaterina Andronescu la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Ea a precizat că organizarea unui congres este una oportună, 'pentru că este un cadru în care pot să dezbată problemele care frământă societatea'.

'Putem să ieşim de acolo mai întăriţi şi, de ce nu, chiar cu un document strategic referitor la ceea ce avem de făcut în continuare. Eu cred că trebuie să ne uităm şi în perspectivă”, a spus senatoarea PSD.

Întrebată dacă riscă Liviu Dragnea să-şi piardă funcţia de preşedinte al partidului, Ecaterina Andronescu a spus: „Eu cred că nu e cazul de reconfirmare, pentru că a fost votat de toate organizaţiile. Dacă domnia sa va lua această decizie, eu personal cred că nu ar trebui să ia această decizie. Nu cred că este o problemă de reconfirmare”.

Citește și: Ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, la interviurile Libertatea Live. „România nu-şi dorește o Europă cu mai multe viteze'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Iarnă de poveste în Delta Dunării: Lacul care a devenit un imens patinoar
Loading...
Comentarii