Mergi direct la conținut »
ELECTRIC CASTLE 2016 începe joi, 14 iulie. 200 de trupe şi artişti vor cânta pe opt scene de la Castelul Banffy din Cluj
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > ELECTRIC CASTLE 2016 începe joi, 14 iulie. 200 de trupe şi artişti vor cânta pe opt scene de la Castelul Banffy din Cluj

ELECTRIC CASTLE 2016 începe joi, 14 iulie. 200 de trupe şi artişti vor cânta pe opt scene de la Castelul Banffy din Cluj

Electric Castle 2016 începe joi 14 iulie și ține până duminică, 17 iulie. Peste 200 de trupe şi artişti vor concerta pe cele opt scene amplasate la Castelul Banffy de la Bonţida, judeţul Cluj.

Organizatorii Electric Castle 2016 au declarat că au fost amenajate 4.000 de locuri de parcare pentru persoanele care vin cu propriile mașini la festival, în timp ce pentru restul a fost pusă la dispoziție o linie de autobuz non-stop care va face legătura între Cluj-Napoca şi Bonţida.  „Majoritatea curselor de tren vor avea, pe perioada festivalului, opriri în gara din Bonţida iar în 18 iulie, garniturile de tren care circulă pe ruta Cluj – Bucureşti vor avea vagoane suplimentare”, au spus organizatorii, potrivit Mediafax.

ELECTRIC CASTLE 2016. Tot ce trebuie să ştii despre ediţia din acest an a festivalului de la castelul Banffy

Electric Castle 2016. De unde îți mai poți cumpăra bilet

Organizatorii au anunțat că biletele nu mai pot fi cumpărate online, ci pot fi achiziționate acum doar de la punctul de intrare în festival. Cumpărarea și upgrade-ul de orice tip se va mai putea face doar la fața locului. Accesul la concerte se face numai pe baza biletului (fizic sau salvat in telefon). Biletul este scanat, iar  fanii vorprimi o brățară pe mâna dreaptă. Pentru a intra în festival, organizatorii vor scana brățara. Aceeași procedură va fi aplicată și în cazul în care o persoană vrea să iasă din zona festivalului.

Electric Castle 2016. Trupe și artiști. Programul festivalului

Pe cele 8 scene vor urca sute de trupe şi artişti, printre care Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Elliphant, Rusko, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, Babylon Circus, Dirtyphonics, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T, Legowelt, Alternosfera, Urma, Macanache, DJ Shiver.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Programul pentru cele patru zile ale festivalului poate fi consultat pe pagina oficială Electric Castle.

Gata cu cozile! Participanții la Electric Castle vor plăti cu niște brățări care pot fi încărcate online

Toate plățile la acest festival vor putea fi făcute doar prin intermediul unei brățări, banii cash nefiind acceptați.

Descarcă aplicația Electric Castle, disponibilă atât pe iOS cât și pe Android. Va fi cel mai util ghid al tău. Aici găsești și lista tuturor regulilor, deci vei știi ce e permis și ce nu în festival. Îți poți face program personalizat pe zile, poți să-ți găsești prietenii în festival sau daca te ratacesti aplicatia te va ghida catre cortul sau masina ta.

Close
Închide
  Close