MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 17:37 , de Cătălin Schipor

Electrician mort pe stâlp în Nicolae Bălcescu, județul Constanța. Bărbatul a rămas suspendat pe stâlp

Distribuie

Un angajat al Primăriei Nicolae Bălcescu, județul Constanța, a murit, joi, electrocutat în timp ce încerca să repare o defecțiune urcat pe un stâlp de medie tensiune. Bărbatul a rămas suspendat pe stâlp, urmând ca pentru coborârea lui să intervină un echipaj de pompieri.

Potrivit primelor informații, joi după-amiază, a fost solicitată intervenția unui echipaj de pompieri de la Detașamentul Medgidia pentru a coborî de pe un stâlp de electricitate un angajat al primăriei din localitatea Nicolae Bălcescu, în vârstă de 52 de ani. Se pare că bărbatul încerca să repare o defecțiune și s-a urcat pe stâlpul respective, însă s-a electrocutat și a murit.

Polițiștii constănțeni au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a murit bărbatul. Cazul este cercetat și de către o echipă de inspectori de muncă, pentru a se stabili dacă angajatul Primăriei putea face astfel de lucrări și în ce calitate s-a urcat pe stâlp.

Trupul fără suflare al bărbatului a rămas suspendat, pentru coborârea acestuia fiind solicitat un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, și anume un detașament de la Medgidia.

Primarul din Nicolae Bălcescu, Dumitru Timofte, a declarat pentru replica.online.ro că bărbatul era angajat ca electrician la SC Nic.Bal Prest SRL, societate care prestează servicii pentru Primărie, însă era în concendiu din data de 30 iunie.

”Era în concediu, nu știu ce s-a întâmplat și ce căuta acolo. Acum am aflat și am rămas… Păcat de el pentru că era un băiat de nota 10 și un electrician foarte bun. Chiar nu pot să înțeleg ce căuta pe acel stâlp în timpul liber… Dumnezeu să-l ierte!!!”, a spus Dumitru Timofte.

Citește și: Răzvan Ciobanu a recunoscut că s-a drogat cu cocaină. „Am vrut să fiu Mick Jagger”

Citește mai multe despre nicolae balcescu și electrocutare pe Libertatea.

Comentarii