MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 07:51

Elevi spulberați de un șofer inconștient, pe trecerea de pietoni, la Mamaia. Georgiana și Cristi lucrau pe litoral ca să strângă bani pentru școală

Distribuie

Georgiana Alexandra H. și Cristi Marian L. munceau ca zilieri pe litoral, pentru a strânge bani de școală și pentru a-și ajuta familia. Un șofer inconștient le-a spulberat însă visul.

Adolescenții se aflau pe trecerea de pietoni, două mașini au oprit pentru a le acorda prioritate, apoi a venit cea de a treia mașînă, cu viteză, și i-a izbit în plin. Fata de 15 ani a zburat pur și simplu prin aer, iar băiatul a fost și el proiectat pe șosea. Șoferul nu a pus frână și nici nu a oprit la fața locului.

Medicii de la Spitalul Județean Constanța și Spitalul de Pediatrie Constanța au precizat că tinerii accidentați sunt într-o stare gravă, dar stabilã, fiind internați la ATI Reanimare, unde sunt sedați, pentru că au suferit traumatisme violente.

Șoferul inconștient, în vârstă de 29, care a fugit de la locul accidentului, s-a prezentat a doua zi la Poliție, însoțit de un avocat. Bărbatul este din localitatea Cibanu, județul Constanța.

Cei doi tineri sunt Alexandra H., de 15 ani, din Zorleni și Cristi Marian L., de 18 ani, din satul Popeni, comuna Zorleni. Adolescenții, elevi la  Colegiul Tehnic „Marcel Guguianu” din Zorleni, erau sezonieri pe litoral, într-un restaurant din stațiunea Mamaia. Lucrau pentru a strânge bani, înainte de începutul anului școlar, potrivit vremeanouă.ro

FOTO: Vremea nouă

Citește și

EXCLUSIV/ Băiatul lui Dragnea a strâns o avere după nuntă. Care a fost valoarea minimă a darului


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

Citește mai multe despre Spital și trecerea de pietoni pe Libertatea.

Comentarii