De Dana Aramă,

 

Cu doar câteva săptămâni înainte de anunțul divorțului de actrița Angelica Rivera, de la începutul acestui an, fostul președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, a fost surprins la Madrid în compania unei senzuale blonde, Tania Ruiz.

Noua iubită a lui Enrique Pena Nieto la Madrid are 31 de ani și a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiță de patru ani. relația celor doi merge foarte bine și se pregătesc de nuntă.

Potrivit revistei TV Notas, Enrique Pena Nieto și Tania Ruiz s-au mutat deja împreună, iar acesta ar fi cerut-o de nevastă.

„În urmă cu câteva săptămâni, în timpul unei călătorii pe care au făcut-o în Europa, au vizitat Spania, care este un loc special pentru ei, pentru că aici au fost pentru prima oară împreună ca iubiți, Enrique a decis să o ceară în căsătorie pe Tania. iar ea a acceptat imediat, a declarat un apropiat al celor doi pentru revista respectivă.

Enrique Pena Nieto este cucerit de actuala sa iubită, care este total diferită de fosta sa parteneră de viață, actrița de telenovele Angelica Rivera.

„Ani de zile a trebuit să suporte schimbările de de dispoziție ale Angelicăi, dar cu Tania totul este diferit. Ea este foarte drăgăstoasă, romantică și îi acordă toată atenția. Enrique este cucerit, se simte plin de energie și foarte fericit alături de ea, așa că nu i-a trebuit prea mult ca să facă pasul spre căsătorie”, a mai spus sursa citată.

Nunta celor doi ar urma să aibă loc în luna decembrie, notează vanguardia.com.mx.

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă
GSP.RO

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre