De Adriana Oprea,

„Polițistul pedofil” Eugen Stan a fost trimis în judecată pentru 18 fapte de agresiune sexuală, comise în Bucureşti, în perioada noiembrie 2009 – ianuarie 2018, asupra unor victime cu vârste cuprinse între 5 şi 38 de ani.

Eugen Stan încă nu a aflat verdictul instanței.

Avocatul lui Stan: „Nu e coerent în gândire”

Procesul de la Judecătoria Sectorului 6 durează de un an și jumătate. La ultimul termen din anul trecut, Eugen Stan a lipsit din sala de judecată. 

A suferit un accident vascular cerebral și a fost dus la Spitalul Municipal, unde a rămas internat.


Florin Busescu, avocatul lui Eugen Stan:

Între timp, starea de sănătate a lui Eugen Stan s-a ameliorat, iar el a fost transportat la Penitenciarul Spital Rahova. De unde a fost adus în boxa arestaților la termenul procesului de marți, 14 ianuarie. 

„Dar nu se poate sta de vorbă cu el”, spune avocatul Florin Busescu. „Poate vorbi, însă nu este coerent în gândire.”

Eugen Stan cere audierea unui „personaj – cheie”

Avocatul crede că viața în penitenciar l-a afectat pe clientul lui, care, „în afară de un diabet pe care-l ducea, așa cum îl duc toți cei care au boala asta, nu a mai avut alte probleme de sănătate înainte”.

Procesul „polițistului pedofil” este spre final, iar Judecătoria Sectorului 6 ar trebui să pronunțe curând un prim verdict.

Anunțul făcut de avocații bătăușului din clanul Chira, care i-a tăiat piciorul altui interlop. Cine e, de fapt, așa-zisa victimă
Recomandări

Anunțul făcut de avocații bătăușului din clanul Chira, care i-a tăiat piciorul altui interlop. Cine e, de fapt, așa-zisa victimă

Avocatul Florin Busescu crede însă că va mai dura, pentru că „martorii din faza de urmărie penală, care au dat declarații că l-au recunoscut, acum nu mai vin la proces. Și sunt citați cu mandat de aducere.”

În plus, avocatul spune că a depus cerere în instanță pentru audierea unui „personaj – cheie”, care ar fi povestit în Penitenciarul Rahova cum a săvârșit o parte dintre infracțiunile de care este acuzat Eugen Stan. 

„Eugen Stan e acuzat de 18 fapte de agresiune sexuală, dar nu a comis decât două”, susține avocatul. „Iar acest personaj, pentru care am făcut cerere să fie audiat, a fost condamnat, pentru fapte similare, de Judecătoria Sectorului 5.” 

Următorul termen al procesului în care este judecat Eugen Stan va fi pe 28 ianuarie.

Citeşte şi:

Cadavre lăsate pe scările de serviciu ale Spitalului Universitar de Urgență. Emanuel Ungureanu acuză: „Morții sunt abandonați cu orele acolo”

„Medicii nu ne mai primesc, de teama consecințelor”, spun reprezentanții KRKA. „Mai multe companii Big Pharma sunt foarte îngrijorate”

Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicați la Liceul German din Arad. „Am aflat cu stupoare că și personalul auxiliar ajunsese cu aceleași simptome la UPU”

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”
GSP.RO

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat