Mergi direct la conținut »
Exatlon 27 octombrie. Corina din echipa Războinicilor, în lacrimi. Noi conflicte în echipa Faimoșilor între Giani Kiriță și Cristi Geamăn
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Exatlon 27 octombrie. Corina din echipa Războinicilor, în lacrimi. Noi conflicte în echipa Faimoșilor între Giani Kiriță și Cristi Geamăn

Ediția din 27 octombrie a emisiunii Exatlon a prezentat o altă față a Războinicilor. În competiție, câștigă meci după meci, însă în timpul liber sunt cuprinși de tristețe și nostalgie. Totodată, în echipa Faimoșilor se nasc noi conflicte.

În emisiunea de sâmbătă seara, Corina a fost filmată când s-a trezit cu o stare proastă, ea plângând la masă, deși Iulian încerca să o încurajeze. Motivul? Războinica și-a visat familia, ceea ce a făcut-o să simtă și mai mult dorul de casă.

„Eu mi-am visat familia. Am visat-o pe mama. Îmi reproşa că n-am fost alături de tati, că nu sunt lângă el şi uite ce a păţit. Pentru toţi e greu, dar nu trebuie să te gandeşti. Şi lor le este dor de tine, dar nu vor să te vadă aşa, trebuie să le arăţi că eşti tare”, i-a spus Iulian.

Nici această ediție nu a fost lipsită de tensiuni pentru Faimoși. Cristi Geamăn s-a arătat iritat de atitudinea antrenorului Giani Kiriță. El consideră că nu gestionează corect situația, potrivit Wowbiz.

„Aseară am avut o discuţie destul de aprinsă cu Giani. Mi-a spus că nu joc. Fără explicaţii, fără nimic, că a decis el. Nu te lua cu mine, nu da cu mine de pământ, că sunt varză, că mă superi. E a doua-treia oară când ne face cu ouă şi oţet de faţă cu alţii, nu mi se pare o metodă de a ridica moralul”, a spus Cristi Geamăn.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/Mesajul categoric al fostului șef ANAF care a declanșat Dosarul Transferurilor: „Cei care au scăpat să se ducă să dea acatiste! Aveam probe să-i trimit în instanță!”


FOTO: WOWBIZ

Close
Închide
  Close