Mergi direct la conținut »
Exatlon 27 octombrie. Corina din echipa Războinicilor, în lacrimi. Noi conflicte în echipa Faimoșilor între Giani Kiriță și Cristi Geamăn
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Exatlon 27 octombrie. Corina din echipa Războinicilor, în lacrimi. Noi conflicte în echipa Faimoșilor între Giani Kiriță și Cristi Geamăn

Exatlon 27 octombrie. Corina din echipa Războinicilor, în lacrimi. Noi conflicte în echipa Faimoșilor între Giani Kiriță și Cristi Geamăn

Ediția din 27 octombrie a emisiunii Exatlon a prezentat o altă față a Războinicilor. În competiție, câștigă meci după meci, însă în timpul liber sunt cuprinși de tristețe și nostalgie. Totodată, în echipa Faimoșilor se nasc noi conflicte.

În emisiunea de sâmbătă seara, Corina a fost filmată când s-a trezit cu o stare proastă, ea plângând la masă, deși Iulian încerca să o încurajeze. Motivul? Războinica și-a visat familia, ceea ce a făcut-o să simtă și mai mult dorul de casă.

„Eu mi-am visat familia. Am visat-o pe mama. Îmi reproşa că n-am fost alături de tati, că nu sunt lângă el şi uite ce a păţit. Pentru toţi e greu, dar nu trebuie să te gandeşti. Şi lor le este dor de tine, dar nu vor să te vadă aşa, trebuie să le arăţi că eşti tare”, i-a spus Iulian.

Nici această ediție nu a fost lipsită de tensiuni pentru Faimoși. Cristi Geamăn s-a arătat iritat de atitudinea antrenorului Giani Kiriță. El consideră că nu gestionează corect situația, potrivit Wowbiz.

„Aseară am avut o discuţie destul de aprinsă cu Giani. Mi-a spus că nu joc. Fără explicaţii, fără nimic, că a decis el. Nu te lua cu mine, nu da cu mine de pământ, că sunt varză, că mă superi. E a doua-treia oară când ne face cu ouă şi oţet de faţă cu alţii, nu mi se pare o metodă de a ridica moralul”, a spus Cristi Geamăn.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/Mesajul categoric al fostului șef ANAF care a declanșat Dosarul Transferurilor: „Cei care au scăpat să se ducă să dea acatiste! Aveam probe să-i trimit în instanță!”


FOTO: WOWBIZ

Close
Închide
  Close