MENIU CAUTĂ
23 Mar. 2016 23:09 , de Ana Maria Păsat

EXCLUSIV/ Anunț pe imobiliare ca la… matrimoniale! Adelina Pestrițu s-a trezit cu admiratorii la ușă când și-a scos apartamentul la vânzare

Distribuie

Adelina Pestrițu a renunțat să mai lucreze cu agențiile imobiliare, după ce a încercat mai bine de șase luni să-și vândă apartamentul cu două camere în care a locuit și s-a trezit într-o situație nedorită.

Adelina_Pestritu__2__01.jpg

Adelina Pestrițu a făcut mari sacrificii să-și cumpere un apartament de lux într-o zonă de fițe din Capitală, renunțând la acea vreme la concedii și alte cheltuieli, întrucât a preferat să-și investească toți banii în casă. Doar că, după un timp în care a locuit în apartamentul cu două camere pe care și-l aranjase exact cum și-a dorit, vedeta a vrut altceva, mult mai spațios. Motiv pentru care, bruneta și-a scos la vânzare proprietatea, pe un site de imobiliare, prin intermediul unei agenții, cu tot ce avea în el, inclusiv un tablou portret al său, aflat pe unul dintre pereții din living. Adelina a solicitat 98.000 de euro dar, în loc să obțină ce și-a dorit, s-a trezit pusă într-o situație inedită.

A renunțat să-l mai dea

Majoritatea clienților găseau doar un pretext în vânzarea apartamentului, pentru a se întâlni cu Adelina! Astfel că, fosta prezentatoare TV, a luat decizia de a-și retrage anunțul și de a nu mai lucra cu vreo agenție.

”Când va fi să-l vând, o să-l dau unor cunoștințe sau prin circuit închis”, a spus vedeta pentru Libertatea.

Până atunci însă, dat fiind faptul că ea locuiește în prezent la Speak, iubitul său, Adelina plătește două femei să aibă grijă de locuința sa, pentru ca aceasta să fie mereu curată, așa cum a lăsat-o.

 

Citește mai multe despre anunt și apartament pe Libertatea.

Comentarii