Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV / Aleșii și-au făcut grădină botanică în toaletele Parlamentului. Imagini incredibile din Casa Poporului
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO EXCLUSIV / Aleșii și-au făcut grădină botanică în toaletele Parlamentului. Imagini incredibile din Casa Poporului

VIDEO EXCLUSIV / Aleșii și-au făcut grădină botanică în toaletele Parlamentului. Imagini incredibile din Casa Poporului

Am găsit Grădina Botanică din Palatul Parlamentului. Casa Poporului deține o grămadă de recorduri, fapt pentru care clădirea este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice, în special de către străinii care doresc să ajungă într-o clădire care se vede chiar și de pe Lună.

De Radu Nistor,

Reporterii Libertatea au făcut un tur mai amănunțit al Casei Poporului și au descoperit, într-un loc ascuns de privirile vizitatorilor, dar nu și de cele ale senatorilor sau deputaților, o mică Grădină Botanică, unde sunt ”adăpostite” plante exotice, cum ar fi cactuși sau ficuși.

Locul unde sunt expuse plantele se află…într-un grup sanitar, destinat domnilor, la nivelul PM, chiar lângă cea mai ”prețioasă” comisie din Parlament, cea pentru controlul Serviciului Român de Informații.

”Sunt puse aici, pentru că nu prea avem unde. Le-am adus înainte de vacanța de iarnă de prin birouri ca să nu înghețe, că iarna e un frig de crapă pietrele în Palat. Dacă le va revendica cineva, vine și le ia. Dacă nu, nu. Le udăm și le ținem aici”, ne-a spus un angajat al Parlamentului.

Citeşte şi: EXCLUSIV / Preocupările ciudate ale noilor parlamentari. Prețul mâncării la bufetul Parlamentului sau câte cărămizi sunt la Catedrala Mânturii Neamului

Close
Închide
  Close