MENIU CAUTĂ
20 Sep. 2013 16:34

EXCLUSIV | Filmul evenimentelor! Așa s-au petrecut lucrurile în ziua morții lui Ionuț

Distribuie

Din punctul de vedere al anchetatorilor, cazul e ca şi închis. Asasinii sunt maidanezii care şi-au înfipt de peste 200 de ori colţii în trupul plăpând al copilaşului. În urmă au rămas totuşi multe semne de întrebare legate de modul în care Ionuţ şi fratele lui, Andrei (6 ani), au ajuns dintr-un loc de joacă parţial supravegheat video pe o tarla în paragină, plină de munţi de gunoaie, de pe malul Lacului Tei şi apoi despre felul în care băieţelul mai mare a ajuns din nou în parcul de unde dispăruse.
Reporterii ziarului Libertatea au încercat să refacă, ieri, cu ajutorul unor mărturii şi al imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere din parc, traseul parcurs de Ionuţ, copilul mort, şi apoi pe cel al frăţiorului său, Andrei, care a supravieţuit atacului patrupedelor. Zeci de minute, micuţii au fost scăpaţi complet de sub supravegherea bunicii, care a stat, spunea ea, pe o bancă, la discuţii cu alte persoane.
În tot acest timp, Ionuţ şi frăţiorul său au ajuns, numai ei ştiu cum, prin spărtura unui gard, pe pârloaga de la marginea lacului, unde au fost atacaţi de câini înfometaţi. Unul dintre copii s-a salvat şi a fost găsit de un paznic, care apoi l-a ”predat”, în condiţii încă neclare, unui bărbat, martor-cheie în acest caz, care l-a adus înapoi în parc la bunica lui.
Acum, există informaţia că şi el ar fi fost angajat al unei firme de pază. Printre atâtea necunoscute, pe locul unde se presupune că Ionuţ şi-a dat ultima suflare, cineva, probabil rude ale micuţului, a aprins câteva lumânări şi a aşezat, în memoria sa, un ursuleţ de pluş. Iată, în 7 paşi, filmul tragediei în care Ionuţ şi-a pierdut viaţa.

Pe movila de pământ pe care se presupune că Ionuţ şi-a dat ultima suflare, cineva a pus un ursuleţ de pluş.

FOTOGRAFII: Dan Bistrițeanu

Comentarii