De Dragoș Tănase,

Tot experimentul a fost filmat și postat pe internet:

Alți conducători s-au încadrat în jurul vitezei de 100 km/h, dar în general cei mai mulți șoferi au circulat cu viteze cuprinse între 50-70 km/h.

A făcut același experiment și pe Calea Victoriei, dar nu au fost mari surprize, concluzia sa fiind că nivelul zgomotului este mai ridicat decât vitezele cu care se circulă pe marile bulevarde din Capitală.

De fapt, încă de la începutul experimentului, Mariciu a precizat că percepția poate fi diferită de realitate, tocmai de aceea a vrut să se convingă singur.

„E multă gălăgie, dar nu e atât de mare viteza!”

Concluzia vloggerului Mariciu, după experimentul cu pistolul radar:

Unii fani s-au întrebat de unde are pistolul radar, iar alții au sugerat că testul ar fi „sponsorizat” de Poliția Rutieră.

El a precizat că l-a achiziționat de pe Amazon, cu 160 de euro, fiind singurul model de vânzare pe internet, acesta nefiind disponibil pe site-urile de comerț online din România.

La final, a oferit și câteva sfaturi rutiere urmăritorilor săi, amintind de accidentul provocat de fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (Gino Iorgulescu), Mario Iorgulescu, care mergea cu 240 km/h prin București.

Acesta se afla și sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor, conform rezultatelor analizelor de laborator date publicității de către anchetatori.

În urma acelui eveniment rutier, un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața, iar Mario Iorgulescu a fost grav rănit.

Citeşte şi:

Opt funcționari ai Primăriei Timișoara au mers în vizită la fabrica de tramvaie din Turcia, dar s-au relaxat și în baloane! Distracție în Cappadocia

Le-au spus vecinilor că fata a plecat și, de fapt, o omorâseră. Cazuri de crime din România în care cadavrele victimelor au fost arse. Cum au fost dovediţi autorii şi ce pedepse au primit

Crima din Dâmbovița | Libertatea a vorbit cu o jurnalistă din Olanda care a mers pe urmele lui Johannes Visscher: ”Cunoscuţii îl considerau foarte inteligent. Vecinul lui îl descrie ca fiind prietenos”

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani
GSP.RO

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur