Mergi direct la conținut »
FOTO | Atac cu bombă în orașul Alexandria din Egipt. Un polițist a murit și alte patru persoane au fost rănite
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

FOTO | Atac cu bombă în orașul Alexandria din Egipt. Un polițist a murit și alte patru persoane au fost rănite

Atac cu bombă în orașul Alexandria din Egipt. Un om a murit și alte patru persoane au fost rănite. O explozie s-a auzit în apropierea unui hotel din orașul Alexandria, Egipt. Presa locală arată că cel puțin o persoană a fost ucisă și alte patru au fost rănite după explozie.

Ministrul de Interne al Egiptului a făcut o declarație de presă, după atacul cu bombă, în care a susținut că persoana ucisă era polițist. Despre persoanele rănite nu se știu încă foarte multe detalii.

Deflagrația s-a produs după ce a explodat o bombă, amplasată pe motocicleta șefului securității din Alexandria, susține o sursă din cadrul securității egiptene pentru Al Jazeera.

Mai multe fotografii pe Twitter arată că explozia s-a petrecut în apropierea hotelului Tolip, sâmbătă, în cartierul Stanley, din cel de-al doilea oraș mare al Egiptului.

Totodată, o rezidentă din Alexandria a postat o fotografie în care se poate vedea fumul degajat de explozie.

Egipt a cunoscut în trecut mai multe atacuri șocante. În primăvara anului trecut, două explozii s-au auzit la biserici creștine din țara africană, chiar în ziua de Florii. În urma carnagiului, 26 de persoane și-au pierdut viața și peste au fost grav rănite.


#salvatipipera / Unde se vor construi stațiile de metrou Pipera 2 și Pipera 3

Close
Închide
  Close