Mergi direct la conținut »
Explozie la stația de încărcare a buteliilor din Ștei. Zece persoane rănite, a fost activat planul roșu de intervenție
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Explozie la stația de încărcare a buteliilor din Ștei. Zece persoane rănite, a fost activat planul roșu de intervenție

Explozie la stația de încărcare a buteliilor din Ștei. Zece persoane rănite, a fost activat planul roșu de intervenție

O explozie puternică s-a produs la o stație de încărcare a buteliilor din Bihor iar în urma deflagrației a izbucnit un incendiu. Zece persoane au fost rănite, iar patru dintre acestea se află în stare gravă. Explozia, produsă din cauze deocamdată necunoscute, a avut loc luni seara în localitatea Ștei.

De Mihai Niculescu,

În urma deflagrației, zece persoane, majoritatea angajați ai stației de butelii, au suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe corp. Patru însă au răni mai grave, respectiv ale căilor respiratorii, astfel că medicii au decis să le intubeze pentru a preveni complicațiile. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență şapte dintre cele 10 persoane surprinse de deflagraţie sunt salariaţi aflaţi în tura de serviciu, relatează Mediafax.

IGSU a mai comunicat că trei persoane au suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe faţă şi mâini, acestea fiind asistate medical la locul evenimentului.

Deocamdată nu se ştie cum s-a produs explozia, acest lucru urmând să fie stabilit ulterior. Imediat ce a fost apelat serviciul de urgență 112, la fața locului au ajuns cinci autospeciale SMURD și una pentru transport victime multiple, iar apoi salvatorii au fost suplimentați și cu două echipaje de la serviciul județean de ambulanță.

Sursa foto: ebihoreanul.ro


Citește și: Elena Cârstea, un agent imobiliar cam ghinionist în America. I-a scăzut cota, după ce-a vândut doar două case ieftine într-un an!


 

Close
Închide
  Close