Mergi direct la conținut »
VIDEO | Explozie puternică lângă aeroportul din Damasc. Explozia ar fi fost  provocată de rachete israeliene
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Explozie puternică lângă aeroportul din Damasc. Explozia ar fi fost  provocată de rachete israeliene

VIDEO | Explozie puternică lângă aeroportul din Damasc. Explozia ar fi fost  provocată de rachete israeliene

Reprezentanţii Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) au anunţat că s-a auzit o Explozie puternică lângă aeroportul din Damasc, fără a se cunoaște alte detalii, transmite BBC.

Rami Abdel Rahman, șeful OSDO transmite că ”Explozia a fost uriașă și s-a putut auzi din Damasc”. Explozia a fost urmată de un incendiu uriaș, dar încă nu se știe dacă au existat victime și nici care sunt cauzele acesteia.

Presa arabă transmite însă că forțele siriene rebele au anunțat că mai mult atacuri au lovit un depozit de armament folosit de forțele iraniene și situat în apropierea aeroportului internațional.

Televiziunea pro-Hezbollah al-Manar transmite că explozia s-a produs la depozitele de combustibil și că a fost provocată, cel mai probabil, de rachete israeliene, citează Jerusalem Post.

Aeroportul din Damasc este situat la 25 de kilometri sud de caputala Siriei.

Atacul ar veni la trei săptămâni după ce Statele Unite au lansat 59 de rachete Tomahawk asupra unei baze militare siriene.

Close
Închide
  Close