Mergi direct la conținut »
Facebook a „picat” în România și în mai multe țări din lume. Vezi ce zone sunt afectate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Facebook a „picat” în România și în mai multe țări din lume. Vezi ce zone sunt afectate

Facebook a „picat” în România și în mai multe țări din lume. Vezi ce zone sunt afectate

Facebook s-a blocat în România și în mai multe țări din lume. Rețeaua de socializare nu a mai putut fi accesată, vineri, cel mai probabil, din cauza unor probleme tehnice.

Utilizatorii din România și mai multe țări din Uniunea Europeană sunt afectați din cauza defecțiunii, potrivit downdetector.

Facebook s-a blocat în mai multe țări din lume. Vezi ce zone sunt afectate

Facebook a „picat”, vineri, în jurul prânzului, timp de câteva minute, în România, Ungaria și în Republica Moldova. Serverele care gestionează această regiune din Europa s-au blocat. Aplicația „Facebook Messenger” pentru telefoane mobile nu a mai putut fi accesată.

Și aplicația Instagram a avut probleme, deoarece are servere comune cu Facebook. Doar aplicația WhatsApp, care se află în portofoliul Facebook, a funcționat fără probleme în această perioadă.

Rețeaua Facebook s-a blocat și în mai 2016. Atunci utilizatorii s-au plâns că au mai putut publica sau distribui informaţii şi fotografii, în timp ce  alţii nu s-au putut conecta deloc.


Citește și EXCLUSIV/Pagubă de 200 milioane de lei la Radiocom. Compania de stat a cumpărat stilouri, ceasuri și parfumuri de 29.000 de lei


 

Close
Închide
  Close