MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2013 17:09

Familia lui Gheorghe Lungu, unul dintre gălăţenii morţi în urma accidentului din Ungaria, a mai pierdut recent doi membri

Distribuie

Ioana, soţia lui Gheorghe, abia dacă mai poate articula cuvintele atunci când este rugată să vorbească despre cel alături de care a trăit o viaţa întreagă şi cu care a crescut doi copii. Inevitabil, rememorează ultima lor întâlnire, de dinainte ca acesta să urce în “microbuzul morţii” şi crede că, dacă ar fi interpretat corect anumite semne, bărbatul i-ar fi fost în continuare alături. “Era un om bun şi vesel. Când l-am condus la microbuz ultima oară, mă ardeau faţa şi urechile şi mă durea capul. N-am aşteptat să plece şi, când m-am întors cu spatele, m-am împiedicat. Acum îmi dau seama că au fost semne rele. Când am aflat că e mort, mi s-a făcut rău şi am stat trei ore în spital.
Doi veri au murit tot într-un accident
“Nu-mi vine să cred că s-a dus”, spune văduva lui Gheorghe Lungu. Familia pare a fi urmărită de un blestem. În urmă cu câteva zile au îngropat doi veri care aveau 20 de ani şi au decedat într-un accident rutier, acum câteva luni o altă rudă, iar anul trecut, cumnatul femeii a murit de inimă.

Şoferul de TIR a fost arestat

Şoferul de origine bulgară, considerat vinovat pentru tragedia ce a avut loc vineri dimineaţă pe autostrada M5 din Ungaria, în urma căreia trei români u murit şi alţi 18 au fost răniţi, a fost arestat de poliţiştii maghiari. Acesta riscă să înfunde puşcăria pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Încă două tragedii româneşti, pe şoselele din ţara vecină

Două accidente rutiere, în care au fost implicaţi români, au avut loc în Ungaria, în ultimele 24 de ore. Primul dintre ele s-a întâmplat sâmbătă noaptea, pe autostrada M43, după ce şoferul român a adormit la volan. Trei conaţionali au ajuns la spital, cu leziuni foarte grave. Al doilea accident s-a soldat cu un mort şi doi răniţi după ce maşina românilor s-a lovit frontal de un camion, pe autostrada M7, care face legătura între Budapesta şi graniţa cu Slovenia.

Citește mai multe despre Accident pe Libertatea.

Comentarii